Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα της πόληςΣτράτα, στρατούλα, με...

Στράτα, στρατούλα, με καμάρι

volvo2.jpgείδαμε τον Δήμαρχο Θεσ/νίκης να βολτάρει στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Μητροπόλεως και Αγίας Σοφίας με ολοκαίνουργο αυτοκινητάκι που οδηγούσε ο ίδιος, χρώματος λαδί και μάρκας Volvo. Ήταν φανερό το πόσο ευχαριστιόταν την βολτούλα χωρίς συνοδεία. Αυτό του κάνει καλό , καθότι σε λίγες ημέρες αναλαμβάνει τα καθήκοντα η νέα Δημοτική αρχή. Με την βόλτα αυτή ίσως ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ποια πρόσωπα είναι κατάλληλα για τις αντιδημαρχίες σε νευραλγικά πόστα, τα οποία να είναι εργατικά, επικοινωνιακά, και από τις πρώτες πρωινές ώρες στις θέσεις τους, ώστε οι πολίτες να τα βρίσκουν αντί να τα ψάχνουν.

Εν όψει δε και των βουλευτικών εκλογών ο πρωθυπουργός σκέπτεται να αναβαθμίσει τον Δήμαρχο Θες/νίκης σε Υφυπουργό Αθλητισμού, μια και κατέχει καλά το αντικείμενο, ως πρώην πρωταθλητής στίβου.

Υποψήφιοι που θα καταλάβουν την θέση του είναι τρεις αντιδήμαρχοι. Όλοι είναι εξαίρετοι, ξεχωρίζουν για την εργατικότητα τους, και χαίρουν της εκτίμησης του κόσμου της Θεσ/νίκης. Οι τρεις αυτοί δεν δίστασαν σε ανύποπτο χρόνο να τα βάλουν ακόμα και με τον Δήμαρχο για σοβαρά θέματα και έργα του Δήμου που δεν προχωρούσαν, αλλά παρέμειναν στα χαρτιά.

Όπου τοποθετήθηκαν οι τρεις εξαίρετοι αντιδήμαρχοι παρήγαν έργο και ο κόσμος πάντα τους έβρισκε στα γραφεία τους, χωρίς ραντεβού, παραβιάζοντας πολλές φορές και το ωράριο τους. Οποιαδήποτε παράπονα και προβλήματα έβρισκαν λύση. Γι΄ αυτό και επανεξελέγησαν παμψηφή και με διαφορά στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές,.

Ενώ κάποιοι άλλοι  είχα ως αρχή οι πόρτες των γραφείων τους να είναι κλειστές και δεχόντουσαν τον κόσμο μόνο με ραντεβού, κάποιοι δε εξ αυτών δεν βρισκόταν και ποτέ στο πόστο τους. Οι αντιδήμαρχοι αυτοί με ανύπαρκτο έργο, υποβάθμισαν όλο το προφίλ του Δήμου Θεσ/νίκης. Ο πολίτης όμως τιμωρεί αυτούς που δεν αξίζουν, καταψηφίζοντας τους.

Ευελπιστούμε στην νέα τετραετία να μην ξανασυμβούν τέτοια λάθη από ανίκανους ανθρώπους και επιτέλους να δούμε μια Δημοτική αρχή με σπουδαία έργα, όπως αρμόζει άλλωστε  στην ιστορία της πόλης.

Στον δε Δήμαρχο θα συνιστούσαμε να κάνει πολλές ακόμα βόλτες και σε άλλες γειτονιές της πόλης, για να διαπιστώσει μήπως χρειάζονται κάποιες σοβαρές παρεμβάσεις, προτού αποφασίσει ενδεχομένως να τοποθετήσει λάθος πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά.

Η είδηση ότι το ολοκαίνουργο Volvo πάρκαρε παράνομα και η Δημοτική αστυνομία έκανε τα στραβά μάτια, προσπερνώντας το, χωρίς να κόψει κλήση, ελέγχετε !!!!! 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...