Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΣτο όνομα κάποιων...

Στο όνομα κάποιων “πάρτυ”

η Πανεπιστημιούπολη της Θεσ/νίκης (και όχι μόνο) μετατρέπεται χρόνια τώρα σε συνοικία ψυχαγωγίας πάσης φύσεως ακόμα και στριπτίζ για τους πιο προχωρημένους, όπου ρέει άφθονα το αλκοόλ αμφιβόλου ποιόητος, λόγω μη ελέγχου. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αγγελιοφόρος (18/10/2007) το σωματείο ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων “Μέθεξης” κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών το 2004, για αθέμιτο ανταγωνισμό, μετατρέποντας τον χώρο του πανεπιστημίου σε παράνομα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, με την καταβολή εισιτηρίου για είσοδο και ποτό και χωρίς να τηρείται η απαραίτητη ασφάλεια των θαμώνων,χωρίς ωστόσο να αλλάξει τίποτα στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Παρ΄όλα αυτά συνέβη το 2006 το παρακάτω γεγονός.

“…..  Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται νεαρός ο οποίος τραυματίστηκε από άγνωστους που εισέβαλαν σε φοιτητικό πάρτι της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης
Στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται 22χρονος φοιτητής της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο νεαρός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής, όταν ομάδα ατόμων εισέβαλε σε φοιτητικό πάρτι στο χώρο του πανεπιστημίου, δημιουργώντας αναταραχή. Ο φοιτητής που χτυπήθηκε στο κεφάλι με σιδηρολοστό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί κρίνουν το 48ρο που διανύει ιδιαίτερα κρίσιμο για την υγεία του.’Αλλα δύο άτομα υπέστησαν μικροτραυματισμούς, αλλά δεν χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου….”

Τα συμφέροντα από την καθαρή αυτή εμπορική δραστηριότητα είναι πολλά, καθώς τα πάντα  που διοργανώνονται κυρίως από διάφορες κομματικές οργανώσεις των σχολών, με χορηγούς για ποτά, αφίσες, μηχανήματα, ήχου και εικόνας, όπου τα decibel χτυπούν κόκκινο στην καρδιά της πόλης.

Το πιο περίεργο είναι ότι κανείς και τίποτα δεν ελέγχεται από την αστυνομία, πρυτανεία, εισαγγελία, ΣΔΟΕ, λόγω της παραβίασης του ασύλου. Κάθε πάρτυ που διοργανώνεται εβδομαδιαίως ,συγκεντρώνει πάνω από 2.000 φοιτητές και όχι μόνο,(…από άγνωστους που εισέβαλαν σε φοιτητικό πάρτι ….)

με τιμή είσοδου που κυμαίνεται από 7-10 Ευρώ. Μιλάμε για τρελλά μαύρα , αδήλωτα χρήματα που καταλήγουν σε ορισμένους τυχάρπαστους αλεξιπτωτιστές.

Οι πανεπιστημιακές αρχές και η εισαγγελία δηλώνουν αδυναμία να ελέγξουν την κατάσταση, καθώς οι πολιτικές παρατάξεις των φοιτητών υπερασπίζουν με νύχια και δόντια την παραβίαση του ασύλου. Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν.

Τα Ελληνικά  πανεπιστημιακά ιδρύματα της γνώσης και της έρευνας μετατρέπονται σε νυχτερινά κέντρα όπα – όπα, κλέβοντας το ψωμί από τους νόμιμους επιχειρηματίες ψυχαγωγικών κέντρων, και τα μεροκάματα των εργαζομένων των επιχειρήσεων αυτών, και κανείς να μην μπορεί να ελέγξει την κατάσταση που έχει ξεφύγει από κάθε λογική.

Σε ποια πολιτισμένη χώρα τα πανεπιστήμια κυβερνούνται από το άσυλο και όλοι οι άλλοι είναι μουδιασμένοι θεατές. Για ποιά επιστήμη μιλάμε, για ποια έρευνα, και για ποια ανώτερη εκπαίδευση, αυτά είναι για κατανάλωση όπως όλα σ΄ αυτήν την χώρα των θαυμάτων πάντα με αυξητικές τάσεις. 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...