Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΣτο ψηφιακό ραδιόφωνο...

Στο ψηφιακό ραδιόφωνο έσπασαν όλα τα δίκτυα

tsampikos-2.jpgΣτο ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com το Σάββατο βράδυ (20Φεβρουαρίου 2010), ο καλλιτέχνης Τσαμπίκος πιστός στο ραντεβού του, έδωσε συνέντευξη, για τους ακροατές της εκπομπής “Ελληνικό Φαινόμενο”, και τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη.

Σύμφωνα με τα αδιάψευστα στοιχεία, οι μετρήσεις διαδικτύου έδειξαν, ότι πάνω από 8.000 θαυμαστές του καλλιτέχνη , άκουγαν ζωντανά το ψηφιακό ραδιόφωνο,  όχι μόνο απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδος, αλλά και απ΄ όλα τα πλάτη της γης,καταεξοχήν απο  την Γερμανία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο καλλιτέχνης, πολλές πόλεις της Γαλλίας, Αμερικής, Καναδά, ακόμα και από την Νορβηγία και όχι μόνο. Ο καλλιτέχνης έβλεπε την κίνιση  ανά λεπτό, και από τον χάρτη ( Google) όπου έδινε με ακρίβεια από πιο συγκεκριμένο μέρος (σπίτι – αυλή – οικοδομή –ναί, ακόμα και από πάρκινγκ, – πισίνα – πάρκο κ.τ.λ.π)  ακούγαν οι ακροατές.

Ο καλλιτέχνης Τσαμπίκος άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας για την μακρόχρονη καριέρα του στο τραγούδι, δίπλα σε καταξιωμένους βάρδους του λαϊκού πενταγράμμου, όπως οι Γιώργος Μαργαρίτης, Λευτέρης Πανταζής, Θέμης Αδαμαντίδης, και πολλοί άλλοι.

Δισκογραφικά μετά τον ολοκληρωμένο δίσκο που κυκλοφόρησε με τίτλο “Μέχρι εδώ” το 2008, τώρα κυκλοφορεί ένα CD Single με τίτλο “Αντέχω” που περιλαμβάνει 3 τραγούδια, άξιων δημιουργών, τα οποία παίζονται καθημερινά, όχι μόνο στα ραδιόφωνα, αλλά και σε Club.

Το τραγούδι δε με τίτλο “Αντέχω” έχει γίνει ήδη μεγάλο σουξέ.

 Ο Τσαμπίκος μίλησε για το ποιους καλλιτέχνες εκτιμά ιδιαίτερα, και μελετά συστηματικά , τον Γιάννη Πάριο, τον αείμνηστο Μανώλη Αγγελόπουλο, και την Ελένη Βιτάλη, την οποία υπέρ λατρεύει.

Για του λόγου του αληθές τραγούδησε ακαπέλα τραγούδια τους, σπάζοντας τον φράγμα του ήχου του μικροφώνου, με την απίστευτα δυνατή και καθαρή φωνάρα του.

Παράλληλα τα μηνύματα έπεφταν βροχή σ΄ όλα τα ψηφιακά δίκτυα, στο κινητό του μάνατζερ του Τσαμπίκου που τον συνόδευε, στην προσωπική σελίδα του καλλιτέχνη, αλλά και στο κινητό του τηλέφωνο. Αλλά και  στο ψηφιακό ραδιόφωνο γινόταν χαμός με αποτέλεσμα να διακόπτεται συχνά η συζήτηση, βάζοντας τραγούδια.

Μια απίστευτη συνέντευξη που δεν θα επαναληφθεί. Τέτοιος χαμός από μηνύματα αγάπης  ήταν δε απρόβλεπτος .

Πριν από την ραδιοφωνική συνέντευξη στο ψηφιακό ραδιόφωνο ήλθε τηλεοπτικό συνεργείο για να τραβήξει πλάνα του καλλιτέχνη και του δημοσιογράφου, και που θα μεταδοθούν σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές 4 καναλιών της Βόρειας και Δυτικής Ελλάδας,  όπως και  στην δημοφιλή εκπομπή “Τραλαλά” στο κανάλι Euro από την επόμενη εβδομάδα.

Εκτός αυτού, η συγκεκριμένη εκπομπή “Τραλαλά” μεταδίδεται και από άλλα TV κανάλια σ΄ όλη την Ελλάδα.

Η συνέντευξη του Τσαμπίκου θα ακούγεται σε επανάληψη από το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno. com , αλλά και σύντομα θα την διαβάσετε με κάθε λεπτομέρεια από την απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...