Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικά100 κιλά κοκαΐνης...

100 κιλά κοκαΐνης έχουν ξεσπάσει κόντρες μεταξύ Αστυνομίας, Λιμενικού, ΣΔΟΕ και Τελωνείων..

Αυτή ήταν η αρχή μιας έρευνας, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και έχει οδηγήσει στην κατάσχεση πάνω από 700 κιλών κοκαΐνης κρυμμένης στα ψυγεία και στα τοιχώματα 12 κοντέινερ με μπανάνες από τον Ισημερινό και προορισμό τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και το Δυρράχιο της Αλβανίας.

Στο διάστημα από την πρώτη κατάσχεση, μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει μυστικές έρευνες σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, έχουν ελεγχθεί εκατοντάδες κοντέινερ από τον Ισημερινό με συσκευές x-ray, έχουν ξεσπάσει κόντρες μεταξύ Αστυνομίας, Λιμενικού, ΣΔΟΕ και Τελωνείων για το ποιος τελικά θα πιστωθεί πρώτος την επιτυχία, ενώ τρεις άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν από υπαλλήλους του Τελωνείου στον Πειραιά καθώς, πιθανότατα εν αγνοία τους, ενεπλάκησαν στον εκτελωνισμό ενός κοντέινερ με μπανάνες, στα τοιχώματα του οποίου υπήρχαν κρυμμένα 100 κιλά κοκαΐνης.

Ανάμεσά τους βρίσκεται ένας γνωστός εισαγωγέας φρούτων καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος πασίγνωστης πολυεθνικής εταιρείας, που εμπορεύεται μπανάνες σε όλο τον κόσμο.

Το γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα και φυσικά με κυρίαρχο το τεκμήριο της αθωότητας δεν δημοσιεύει ονόματα.

Αυτό φυσικά δεν θα πρέπει να το “εκμεταλλεύονται” κάποιοι ανόητοι που νομίζουν ότι με βαριά φωνή στο τηλέφωνο και διάφορες απειλές, που μας διασκεδάζουν, θα μας εμποδίσουν να γράφουμε για την υπόθεση αυτή.

Σε αυτόν τον κόσμο κερδίζει όποιος έχει υπομονή.

Η εποχή της μαγκιάς έχει περάσει μαζί με το τρένο που την πάτησε. Συνεννοηθήκαμε;

Αν όχι… καλώς ορίσατε! Είναι γνωστό πλέον στην πιάτσα ότι οι “δουλειές” αυτές “φωτογραφίζουν” 2 συγκεκριμένες εταιρείες. Τον Μπαμπά με τον γιο που το όνομα τους είναι ίδιο με το μισό του “Μεγαλοδύναμου” και τους γνωστούς Ιταλούς που τους αρέσει… να τραγουδάνε το Bella Ciao! Το κόλπο είναι παλιό και πάντα πιάνει.

Η κόκα μπαίνει στα τοιχώματα του κοντέινερ και συνεπώς ο παραλήπτης του εμπορεύματος δεν γνωρίζει!

Αν τυχόν πιαστεί την ευθύνη την έχει η εταιρεία που αυτή με την σειρά της δείχνει τον προμηθευτή των κοντέινερ και η αλυσίδα των ευθηνών χάνεται στα βάθη της Κίνας που κατασκευάζονται τα μεγάλα “σιδερένια κουτιά”. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η αρχή ξεπλύματος βρόμικου χρήματος ερευνά σε βάθος την ομολογουμένως τεράστια περιουσία που έχουν αποχτήσει τα τελευταία 10 χρόνια οι μέτοχοι των 2 ύποπτων εταιρειών.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...