Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΣτου “Ψυρρή” την...

Στου “Ψυρρή” την πόρτα όσο θέλεις βρόντα

narkotika.bmpAυτό ακριβώς διαπίστωσα σε μια τυχαία περατζάδα μου από την πλατεία Ψυρρή των Αθηνών. Το θέαμα με τα δεκάδες μπουλούκια των αλλοδαπών και τους περιθωριακούς “ντίλερς” να πουλούν ελεύθερα, άφθονα, ναρκωτικές ουσίες και να γίνεται ο χαμός. Aυτό δεν το ξαναείδα στον Ελλαδικό χώρο, παρά μόνο στiς φτωχογειτονιές του Bronx και του Harlem της Νέα Υόρκης, στα γκέτο των λαθρεμπόρων του θανάτου.

Κατά τα άλλα στα Ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα οι εικόνες ταξιδεύουν μόνο στα Ζωνανιά της Κρήτης με τα ΕΚΑΜ της Αστυνομίας πάνοπλα να ψάχνουν για τους εμπόρους ναρκωτικών και όχι μόνο.

Αντιθέτως στην πλατεία του Ψυρρή μόνο ένα περιπολικό (είδα) να βολτάρει αδιάφορα.

Μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας οι γειτονιές είναι παραδομένες και εγκατελελειμμένες στο έλεος των “ντίλερς” του θανάτου και κάθε κακοποιών, χωρίς τις κάμερες των τηλεοπτικών ρεπορτάζ, χωρίς τον νόμο και την τάξη από την πολιτεία, τα Ζωνανιά να πολλαπλασιάζονται και να εξαπλώνονται άφοβα, ελεύθερα, δηλητηριάζοντας την νέα γενιά των Ελλήνων.

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι κάνουν οι διωκτικές και εισαγγελικές αρχές της χώρας;;;

Για την περιβόητη ΕΛΑΣ με Υφυπουργό έναν πρώην ναύαρχο,εάν  έχουν κάποιο στρατηγικό σχέδιο εξόντωσης του κάθε λογής εμπόρου του θανάτου, στις γειτονιές όπου θα έπρεπε να παίζουν παιδάκια, να βολτάρει ο παππούς και η γιαγιά, ο κάθε πολίτης, αντί να γίνονται πιάτσες θανάτου όπως είναι σήμερα.

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην χώρα “του πουθενά”.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...