Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣτη βίλα του...

Στη βίλα του Βαγγέλη Μαρινάκη Και«Καλώς τα παιδιά»ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος.

Ήλθαν, είδαν και απήλθαν! Έχει γίνει ήδη γνωστό πως την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ ότι οι δύο στενότεροι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος βρέθηκαν στη βίλα του Βαγγέλη Μαρινάκη, με εντολή του πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση, για να “σβήσουν” τις φωτιές λίγες ώρες πριν είχε προηγηθεί το πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα «Το Βήμα».

Οι πληροφορίες μου από παριστάμενο στην σύναξη μου λένε ότι έγινε της ξεφτίλας το κάγκελο! Με τον πλήρη εξευτελισμό των Παπασταύρου και Μπρατάκου, μπροστά σε 30 άτομα, μιας και ο πανίσχυρος εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων ΜΜΕ της χώρας ήταν εκεί με μεγάλη παρέα και τους περιέπαιζαν επιδεικτικά. Κάποιος μου είπε ότι το κύριο θέμα της κουβέντας εξαντλήθηκε στο μεγάλο έρωτα που ζει ο Γιάννης Μπρατάκος!

Εδώ που τα λέμε ο Μπρατάκος θεωρείτο με «μηδέν» πολιτικό κεφάλαιο στην πλάτη ενώ ο Παπασταύρου που έχει αναλάβει τον ρόλο του άλλοτε πανίσχυρου Γρηγόρη Δημητριάδη κάτι θα μπορούσε να κάνει αλλά όπως φάνηκε η απόφαση Μαρινάκη είναι τελειωμένη

Να φανταστείτε ότι ακόμη ο πόλεμος δεν έχει ξεκινήσει και ότι ακούγεται και γράφεται είναι αυτά που υπάρχουν στον αφρό και στην τρέχουσα επικαιρότητα. Οι καυτοί φάκελοι δεν έχουν βγει από τα συρτάρια για το παρελθόν της κυβέρνησης που όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει μέλλον. Ο μεγαλοεφοπλιστής Β. Μαρινάκης είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν θα κάνει πίσω αφού αυτό θα του στοιχήσει την ολοκληρωτική αξιοπιστία του και δεν θα έχει καμία φερεγγυότητα.

Η σφαγή Μπρατάκου και Παπασταύρου είναι καίριο χτύπημα στην αυλή του Μητσοτάκη όσο και αν θέλει η κυβέρνηση να το υποβαθμίσει. Το κυριότερο τούτες τις ώρες είναι ότι μένουν στην μέση … οι μπίζνες του Μαξίμου που έχουν αναλάβει να διεκπαιρεώσουν οι σφαγιασθέντες. Δουλειές με πολλά λεφτά και μεγάλες υποχρεώσεις.

«Γαλάζιοι» βουλευτές και υπουργοί τηλεφωνούν στα γραφεία του εφοπλιστή στον Πειραιά για να υποβάλουν τα σέβη τους λέγοντας «πείτε στον Μεγάλο μην ακούει τι λέμε. Αναγκαζόμαστε!» Ο καθένας πλέον παίρνει θέση στον πόλεμο και έχει κυρώσεις.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...