Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΣτην χώρα της...

Στην χώρα της μπανανίας οι 300 της βουλής κοιμούνται ήσυχοι

Eκατοντάδες λαθρομετανάστες εγκαταστάθηκαν στον χώρο της Νομικής Σχολής Αθηνών (και όχι μόνο), προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν ως κατάλυμμα μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους για άδεια μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό τέθηκε εκτός λειτουργίας η Νομική Σχολή της Αθήνας (με απόφαση της Πρυτανείας.)

 Ε, λοιπόν, η κατάσταση και η αδιαφορία και των 300 βουλευτών μας, με πρώτο αδιάφορο τον πρωθυπουργο, έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Οι εκατομμύρια Λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την πατρίδα μας ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς πλέον, θα πρέπει να στεγαστούν μέσα στην βουλή, έτσι ώστε να απολαύσουν την πραγματική φιλοξενία του Ελληνικού λαού που πληρώνει τζάμπα τους 300 καλοπερασάκηδες, ατσαλάκωτους και αδιάφορους πολιτικούς μας.

Μέσα στην βουλή οι λαθρομετανάστες θα ξαπλώνουν τουλάχιστον πάνω στα πανάκριβα χαλιά των βουλευτικών γραφείων, θα τρώνε καλά από το κυλεικίο της βουλής, που παρέχει από άφθονο αλκοόλ, μέχρι  και το πουλιού το γάλα, επιπλέον θα μπορέσουν να γυμνάσουν τα κουρασμένα και πιασμένα κορμιά τους, στο πολύ ιδιαίτερο γυμναστήριο της βουλής. Για όλα έχει φροντίσει ο Ελληνίκος Λαός !

θα έχουν και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το ιατρείο της βουλής, κυρίως όμως θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι μας λαθρομετανάστες να φτιάξουν τα χαρτιά τους επί τόπου, χωρίς γραφειοκρατία και τρεξίματα, αμέσως μετά να ορκιστούν μέσα στην βουλή ενώπιον των 300, και να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια με όλα τα δικαιώματα του Έλληνα εργαζόμενου, εκτός  από το κομμάτι που αφορά την φορολόγηση.

 Με τέτοιες λεπτομέρειες δεν θα ζαλίσουμε τους λαθρομετανάστες μας, αυτά ισχύουν μόνο για μας τους Έλληνες που συντηρούμε ένα κράτος ανίκανο, αναποτελεσματικό να υφίσταται.

Καλώς να μας έλθουν και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες που περιμένουν με λαχτάρα να φάνε μια Ελληνική μπανάνα.  Ας μην τους απογοητεύσουμε, η βουλή τους χωράει όλους.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...