Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣτην Κίνα η...

Στην Κίνα η εικόνα της ΕΡΤ

Στην Κίνα θα μεταδίδεται στο εξής η εικόνα της ΕΡΤ βάσει της συμφωνίας συνεργασίας που υπέγραψε με την κινεζική δημόσια τηλεόραση. Η σχετική συμφωνία υπεγράφη στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Χρήστο Παναγόπουλο και τον πρόεδρο της κεντρικής τηλεόρασης της Κίνας CCTV, παρουσία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του Κινέζου προέδρου Χου Ζιντάο.

Η συμφωνία προβλέπει συνεργασία στην ανταλλαγή προγραμμάτων ειδήσεων, στη συμπαραγωγή άλλων προγραμμάτων και σειρών, καθώς και ντοκιμαντέρ που προάγουν τον πολιτισμό, την ιστορία, την οικονομία και γενικότερα τις δραστηριότητες των δύο λαών.

 Προβλέπονται επίσης, χωριστές συμφωνίες για τη μετάδοση τηλεοπτικών εβδομάδων κινεζικής και ελληνικής τηλεόρασης. Εκτός από τη συμφωνία ΕΡΤ – CCTV, συμφωνία υπεγράφη και μεταξύ ΟΤΕ  και HUAWEI Technologies.

Η Ηuawei πρόσφατα αναδείχθηκε μοναδικός προμηθευτής στο διαγωνισμό για εξοπλισμό Metro Ethernet στον OTE (περίπου 100 sites), καθώς και στο διαγωνισμό για προμήθεια IP DSLAMs, τεχνολογίας ADSL2+ (περίπου 200.000). Η Huawei Technologies είναι ηγέτης στην παροχή δικτύων τηλεπικοινωνιών επόμενης γενεάς, και εξυπηρετεί 28 εκ των 50 κορυφαίων χειριστών στον κόσμο, όπως και πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως.

Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην παροχή καινοτόμων και εξειδικευμένων προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων που δημιουργούν μακροπρόθεσμη αξία και προοπτική ανάπτυξης για τους πελάτες της. Τα προϊόντα και οι λύσεις της Huawei περιλαμβάνουν ασύρματα προϊόντα, προϊόντα κεντρικών δικτύων, προϊόντα δικτύων, εφαρμογές και λογισμικό, όπως και τερματικά.

Τα κύρια προϊόντα, είναι βασισμένα στις κοινές και αυτοσχεδιασμένες ASIC chips πλατφόρμες της Huawei, για να παρέχουν υψηλής ποιότητας και οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα και λύσεις με γρήγορη ανταπόκριση. Η Huawei εργοδοτεί πάνω από 40.000 υπαλλήλους, εκ των οποίων 48% ασχολούνται στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης (R&D).

 Τα παγκόσμια κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της Huawei βρίσκονται στη Βαγκαλόρη της Ινδίας, στο Σίλικον Βάλεϋ και στο Ντάλλας των ΗΠΑ, στην Στοκχόλμη της Σουηδίας και στην Μόσχα της Ρωσίας εκτός από εκείνα στο Πεκίνο, Σαγγάη, Nanjing, Shenzhen, Hangzhou και Chengdu της Κίνας.

πηγή;naftemporiki

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...