Και αντί να τους δώσουμε το έναυσμα για να δημιουργησουν κάποια λογότυπα που θα είναι αντάξια της Ελληνικής Επανάστασης 1821 άσχετα από το σήμα λείπει ο σταυρός της Ελληνικής Επανάστασης.
οι κακές αντιγραφές από άλλα κράτη κάνει κακό στη Ελληνικής Επανάστασης 1821
Tο λογότυπο φαίνεται καθαρά έχει κλαπεί από άλλο κράτος
Tο Iόνιο Πανεπιστήμιο εχει βγαλει τους καλύτερους γραφίστες οπού κάνουν καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
Δεν γνωρίζουμε εάν η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε ενημερωθεί σχετικά… Λογικά, δεν θα είχε ενημερωθεί, όταν της έδειξαν το νέο σήμα της “Ελλάδας 2021”. Γιατί, εάν της το έχουν πει, τότε, υπάρχει θέμα
Επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος και στο internet γίνεται πάρτι, το σήμα φαίνεται πως είναι εμπνευσμένο από την ΕΣΣΔ!
Για την ακρίβεια, από… αφίσα που αφορούσε την επέτειο των 40 χρόνων της Νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο 1941-1945!
Μάλιστα, εκείνη την εποχή δημιουργήθηκε με διάταγμα του Προέδρου του Ανώτατου Σοβιέτ της ΕΣΣΔ ένα μετάλλιο, που εκδόθηκε στις 12 Απριλίου του 1985 για να τιμήσει την επέτειο των 40 χρόνων της Νίκης επί των Γερμανών στον Μ.Π.Π.
Πάμε να δούμε πώς δημιουργήθηκε το σήμα της “Ελλάδας 2021″…