Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤεχνολογίαΣτα σκαριά το...

Στα σκαριά το νέο iPhone

Οι τελευταίες φήμες υπόσχονται στοιχεία για το επόμενο μεγάλο βήμα της Apple αναφορικά με το iPhone.

Για αρχή, κάνουν λόγο ότι σίγουρα αυτό θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του επόμενου έτους, περίπου την ίδια περίοδο που ήρθε στον κόσμο και το iPhone 4S.

Επίσης, η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα ελαστικό ή πλαστικό υλικό, παρόμοιο με το υλικό που χρησιμοποιείται στις θήκες, το οποίο και θα ενσωματωθεί μέσα στο νέο σασί του κινητού.

Κατά πάσα πιθανότητα, το υλικό αυτό θα χρησιμοποιηθεί σαν στεφάνι γύρω από την μπροστινή άκρη του τηλεφώνου (όπως το iPhone 3GS bezel) και θα εξυπηρετεί δύο σκοπούς. Πρώτον, θα ενώνει το γυάλινο πρόσωπο του iPhone με ένα νέο πίσω μέρος από αλουμίνιο. Θα καλύψει επίσης το επανασχεδιασμένο σύστημα κεραίας που θα περιβάλλει τη συσκευή, επιτρέποντας έτσι στην Apple να χρησιμοποιήσει αλουμίνιο για το πίσω μέρος της συσκευής, δίχως να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κάποιο μεγάλο πλαστικό ένθεμα πάνω από τις κεραίες, όπως η εταιρεία έχει εφαρμόσει στο iPad 2 Wi-Fi + 3G.

Τώρα παλιότερες εκθέσεις υποδείκνυαν πως η επόμενη γενιά iPhone της Apple θα διαθέτει θήκη αλουμινίου παρόμοια με εκείνη που βρίσκεται στο iPad 2, καθώς και μια μεγαλύτερη οθόνη περίπου 4 ιντσών.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...