Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΒίντεοΣτα πλαίσια της...

Στα πλαίσια της 88ης ΔΕΘ των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ο Πρόεδρος της Κ.Ο., Βασίλης Στίγκας απάντησε σε ερώτηση του ΝΙΚΟ ΒΑΝΗ και της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα αλλά και του elliniko fenomeno gr.  

Η ομιλία του Βασίλη Στίγκα Προέδρου της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, στην ΔΕΘ

Την ευκαιρία να παρουσιάσει τις θέσεις των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ προς τον Ελληνικό λαό είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Κ.Ο., Βασίλης Στίγκας.

Στα πλαίσια της 88ης ΔΕΘ παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική Τηλεόραση. Αρχικά περιέγραψε την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Έλληνας στην καθημερινότητα του, μία καθημερινότητα που είναι γολγοθάς με τα είδη πρώτης ανάγκες να ακριβαίνουν καθημερινά και τους μισθούς να αυξάνονται μόνο στις προεκλογικές εξαγγελίες.

Στάθηκε ιδιαίτερα στα χρέη των κομμάτων και ειδικά σε αυτά της ΝΔ, που όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά αυξήθηκαν κατά 44 εκατομμύρια ευρώ μόνο τον τελευταίο χρόνο, χρήματα που θα μπορούσαν να δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειές που τόσο δοκιμάζονται.

Στο τέλος απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αποδεικνύοντας ότι οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ δεν έχουν ούτε να κρύψουν ούτε να φοβηθούν τίποτα και κοιτούν τον Έλληνα και την Ελληνίδα στα μάτια.

Ο Βασίλης Στίγκας απάντησε σε ερώτηση του ΝΙΚΟ ΒΑΝΗ

1] ερώτηση του ΝΙΚΟ ΒΑΝΗ την ίδρυση σωματίου με τον «ψευδώνυμο και παραπειστικό» τίτλο «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα» ΚΑΙ γιατί δεν προσέφυγε στην δικαιοσύνη η ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ !

Απάντηση Βασίλης Στίγκας

Η προσφυγή εγίνε νωρίτερα δεν μπορούσαμε να προσφύγουμε δεν ήμασταν ένα κοινοβουλευτικού κόμμα δεν μπορούσαμε εμείς να προσφύγουμε, για την Μακεδονία έχουμε Μεγάλη ευτηξία και παρακολουθούμε την κυβερνήσει το ολο θέμα και πρέπει να καταγγέλλουμε την συμφωνία τον Πρεσπών αλλά και να, καταγελούμε το ΚΙΕΦ ΓΙΑΤΙ λένε ότι είναι τουρκη.

2] ερώτηση του ΝΙΚΟ ΒΑΝΗ Τα τζαμιά στην καστόρια και η κυριά Μενδώνη και η Αναπαλαίωσης Κουρσούμ Τζαμί ή Τέμενος!! Ενώ το σπίτι των δραγούμηδων ΩΣ μουσείο στο Βογατσικό καστόριας έχει βαλτώσει κυριά Μενδώνη.

Απάντησε Βασίλης Στίγκας είναι τροπή κύριε ΒΑΝΗ για το Ελληνικού κράτους να ρημάζουν τα σπίτια τον Ηρώων οποσ του Δραγούμη στο Βογατσικό του Παύλο Μελά του Μακρυγιάννη αλλά για τον Μπελογιάννη άμεσο το έκαναν.

Απαντάσαι ο Προέδρος ο Βασίλη Στίγκα στης ερώτησης του ΝΙΚΟΥ ΒΑΝΗ .

εδώ την συνέντευξη

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η ΝΔ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η πολύπαθη Πεντέλη πολλές φορές έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός, από αδίστακτους εμπρηστές, από καταπατητές γης, από αναίσθητους πολίτες, αλλά κυρίως από την ανυπαρξία του ελληνικού κράτους! Ενός κράτους διά μέσω των...

Επίορκος και ξενόδουλος;; «Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή στον Α/ΓΕΕΘΑ να μην εμπλακούν οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις στην Κάσο».

 Την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ Δημήτρης Χούπης έλαβε εντολή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να μην εμπλακεί ο στρατός στην Κάσο, όπου το καλοκαίρι τουρκικά πολεμικά πλοία φέρονται να εμπόδισαν ερευνητικό πλοίο με ιταλική σημαία να...

Η Ουγγαρία μηνύει την Ευρωπαϊκή Ένωση: Ζητά αποζημίωση για την φύλαξη των συνόρων της να καταθέσει αγωγή για τον σκοπό αυτό, δήλωσε ο...

Θα απαιτήσουμε επίσης την επιστροφή των δαπανών συνοριακής αστυνόμευσης από την Επιτροπή κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης διεξάγει επίσης προπαρασκευαστικές εργασίες εδώ. Θέλουμε να λάβουμε αυτές τις δαπάνες από την Επιτροπή με νομικά μέσα, οπότε είμαστε...

Η θαλαμηγός Γιώργος Προκοπίου:

Ο λιμάνι της Χίου γεμίζει καθημερινά με εικόνες από ακτοπλοϊκά, τέσσερα με έξι επιβατηγά πλοία που έρχονται από το Τσεσμέ, γεμάτα Τούρκους τουρίστες, κότερα, και χαρούμενους επιβάτες, ενώ στα καφενεία κάθονται απόμαχοι της θάλασσας και ναυτικοί που πρόσφατα ξεμπάρκαραν. Σε...