Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΣτα καλοκαιρινά...

Στα καλοκαιρινά νυχτερινά κέντρα της Θεσαλονίκης δεν κάνει ούτε ζέστη, ούτε κρύο.

Η κατάσταση στα καλοκαιρινά νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης (περιοχή αεροδρόμιο Μακεδονίας) πάει από το κακό προς το χειρότερο.

Κάποιοι επιχειρηματίες άνοιξαν και σελίδες στο  φάτσα-book,  νομίζοντας ότι έτσι θα μαζέψουν κόσμο στα κέντρα τους.

Μερικοί δε εξ αυτών,  έβαλαν και διαφήμιση σε γνωστά ραδιόφωνα της πόλης,  τα οποία σημειωτέων , τους κατηγορούσαν, ώστε  να  τους  διανέμουν σε κάθε εκπομπή τους δωρεάν 6 ποτά  για τους ακροατές  τους.

Όμως και πάλι το έργο δεν βγαίνει με αυτές τις μεθόδους μάρκετινγκ.

Γιατί να πάει κάποιος σε ένα νυχτερινό κέντρο ακόμα  και τζαμπαντάν ,  αφού  δεν έχει την ανάλογη προσοχή και  περιποίηση;;

Μάλιστα, πολλές φορές πουλούν και μπόμπα ποτά.

Στο μεταξύ κάποιοι επιχειρηματίες του χώρου μεγάλωσαν ηλικιακά και το μυαλό τους σταφίδιασε.

Έχουν τελειώσει οι εποχές  που μερικοί επιχειρηματίες είχαν νυχτερινά κέντρα μόνο και μόνο για να έχουν ερωμένες κάποιες  τραγουδιάρες!!

Τώρα τι να  περιγράψω  για το τι κίνηση  είχε κάθε μαγαζί;;;, Όταν παλαιότερα  τέτοια  εποχή και της ημέρες αιχμής, δηλαδή Πέμπτη, Παρασκευή Σάββατο όλα τα κέντρα της   περιοχής  ήταν  φουλ γεμάτα.

Σε αντίθεση με το  σήμερα , ακόμα  και το καλύτερο σχήμα και να έλθει  στην πόλη, θα μαζέψει  όλο κ, όλο 280 άτομα, και δεν μιλώ για  νυχτερινά κέντρα που μαζεύουν  15-18 παρέες.

Μάγκες, μέσω  φάτσα- book  ο κόσμος δεν μαζεύεται, δεν έλκεται !  Θα πρέπει γίνουν ριζικές αλλαγές στον χώρο της διασκέδασης. Έτσι κι αλλιώς στα μεροκάματα των καλλιτεχνών και των εργαζομένων  πέφτει ψαλίδι.

Η περιοχή αεροδρομίου Μακεδονίας, έγινε  σήμερα ένα κουφάρι με πολλά νεκρά νυχτερινά κέντρα.

Κύριοι, εσείς που ασχολείστε με την διασκέδαση, επιβάλλεται  πλέον   να αλλάξετε πλεύση, έχει μαλλιάσει  η γλώσσα μου να κράζω  από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου  και να τα γράφω με βαριά καρδιά  στις στήλες   φαινομένων.

Βλέπω δε να ανοίξουν  μπουζουκομάγαζα   ξένοι αλλοδαποί και να σας βάζουν γυαλιά    βατραχανθρώπου  με  τα ευρώπουλα που θα βγάζουν  με  ψαρό ντουφεκιά  – κυνήγι στα  νερά της  Ελληνικής  διασκέδασης.  Ειδή  το ελληνικό πεντάγραμμο   διαθέτει  ιμιτασιόν μπόλικους  τραγουδιστές/…ριες,   που κάνουν καριέρα στις δικές σας  πίστες ….

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...