Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣτα δικαστήρια οι...

Στα δικαστήρια οι πρωταθλητές πάλης

1.gif Μήνυση στους καταληψίες προπονητές και αθλητές υπέβαλε η ΕΟΦΠ Ι.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων οδηγήθηκαν αργά χθες το βράδυ οι προπονητές και οι αθλητές της πάλης, μεταξύ των οποίων ολυμπιονίκες και πρωταθλητές, έπειτα από μήνυση την οποία κατέθεσε εναντίον τους η διοίκηση της Ομοσπονδίας (ΕΟΦΠ), υποστηρίζοντας ότι άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την Ομοσπονδία κατέλαβαν τα γραφεία της, τα οποία την επομένη τα βρήκαν «με ανοιχτές πόρτες και παρατημένα από τους εισβολείς» .

Οι προπονητές με απόφαση του συλλόγου τους κατέλαβαν τη Δευτέρα τα γραφεία της ΕΟΦΠ διαμαρτυρόμενοι για την αιφνιδιαστική ματαίωση των τοπικών πρωταθλημάτων. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου τους κ. Γιάννης Αθανασιάδης κατηγόρησε την Ομοσπονδία ότι με την απόφασή της θέτει σε κίνδυνο τη ζωή νέων αθλητών οι οποίοι καλούνται πλέον να παλέψουν με έμπειρους αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Δεν θέλουν να γίνουν οι τοπικοί αγώνες για να μην αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου πολλά σωματεία στην επερχόμενη γενική συνέλευση.Θα συνεχίσουμε την κατάληψη και αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε ακόμη και σε απεργία πείνας» υπογράμμισε ο κ. Αθανασιάδης.

Ο 4ος ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ και πρόεδρος της Ενωσης Σωματείων Αττικής και Νήσων κ. Κώστας Θάνος κατήγγειλε ότι οι αγώνες ματαιώθηκαν δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή τους και αναρωτήθηκε πού πήγαν τα 2,5 εκατ. ευρώ που η Ομοσπονδία εισέπραξε τον τελευταίο χρόνο από τη ΓΓΑ και οι 450.000 ευρώ από την ΕΟΕ και σήμερα η ΕΟΦΠ ζητεί από τα σωματεία να πληρώσουν τα έξοδα συμμετοχής τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα./BHMA

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...