Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιά“Σουσουράδα .., σουσουράδα...,...

“Σουσουράδα .., σουσουράδα…, ψέματα μου λες αράδα…

sexi-bikini.gifΟ κατ΄ εξοχήν κανόνας της ζωής είναι πως στο εργασιακό περιβάλλον ποτέ δεν μπερδεύεται ο έρωτας με την δουλειά, ιδίως μεταξύ υπαλλήλων και αφεντικών.

Στο κανόνα αυτόν δεν συγκαταλέγεται τόσο η μελαχρινή πρωτοκλασάτη τραγουδιάρα σε νυχτερινό κέντρο των Αθηνών, όσο και το αφεντικό της επιχείρησης, με τον οποίον συνήψε δεσμό υπολογίζοντας μόνο τα συμφέροντα της, όπως αποδεικνύεται στην παρακάτω ιστορία, με αποτέλεσμα να έχει άσχημα ξεμπερδέματα η σχέση της, άσε που έγινε και βούκινο στα δρώμενα της Αθηναϊκής διασκέδασης.

Ενώ η καψούρα καλά κρατούσε μεταξύ της μελαχρινούλας και του αφεντικού επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου, μέχρι που ένας πελάτης του μαγαζιού μπήκε σφήνα ανάμεσα τους. Ο πελάτης αυτός φορτωμένος με πολλή χαρτούρα ξημερωβραδιαζόταν στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια, πάντοτε ρεζερβέ σε πρώτο τραπέζι πίστας.

Μόλις έβγαινε στο πρόγραμμα η μελαχρινούλα ο πελάτης (επιχειρηματίας στο επάγγελμα) την έλουζε με δεκάδες δίσκους γαρύφαλλα.

Η τραγουδίστρια άρχισε να κολακεύεται μ΄ αυτές τις κινήσεις του πελάτη, και να έρχεται όλο και πιο κοντά στα γούστα του, ώσπου έπεσε και στο κρεβάτι του, σε πολυτελή βίλα, κάπου στα βόρεια προάστια των Αθηνών.

Στο μεταξύ το αφεντικό του νυχτερινού κέντρου πήρε πρέφα τα παιχνίδια που παίζει πίσω από την πλάτη του, η μελαχρινούλα, για την οποία ξόδεψε μια πολύ μεγάλη περιουσία, για να την φτιάξει από το μηδέν σε πρωτοκλασάτη, στο πρόγραμμα του μαγαζιού, καθώς επίσης της έκανε και την πρώτη δισκογραφία, για τη οποία μέχρι και σήμερα πληρώνει για προμόσιον τα μαλλιά της κεφαλής του σε κάποιους γνωστούς και μη εξαιρετέους ραδιοφωνατζήδες των Αθηνών. 

Η σχέση τους κράτησε πολλά χρόνια, διαφορετικά δεν θα ξόδευε τόσο μεγάλη περιουσία για πάρτη της. Πριν από λίγο καιρό είχε καταλάβει πως η πανάκριβη μελαχρινούλα του ξεπόρτιζε από την αυλή του και τρελάθηκε. Έβαλε λυτούς και δεμένους για να βρει μια άκρη, και την βρήκε. Τους εντόπισε στην βίλα να κυλιούνται χάμω στο σαλόνι, καβάλα στο άλογο, και το πανηγύρι μόλις άρχισε.

Εκείνο το βράδυ έγινε το έλα να δεις. Ο απατημένος επιχειρηματίας απείλησε τον πελάτη – επιχειρηματία, τόσο που αυτός φοβούμενος για την ασφάλεια της ζωής του, κατέφυγε στην αστυνομία, όπου και κατήγγειλε τις απειλές του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, σύμφωνα βέβαια με τα λεγόμενα του εν λόγω επιχειρηματία – πελάτη των Βορείων προαστίων.

Όσο για την μελαχρινούλα τραγουδίστρια εκεί που τα είχε όλα στο πιάτο, εκεί που άρχιζε, να κτίζει την καριέρα της, γκρεμίστηκαν όλα μέσα σε μια νύχτα, με άδοξο τέλος, και καθόλου κολακευτικό για μια γυναίκα, όπου ο επιχειρηματίας την έδιωξε από το μαγαζί του με τις κλωτσιές.

Τέτοιο κορόϊδο σαν το επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου δεν πρόκειται να ξαναβρεί, αυτό το λαχείο μια φορά μόνο στην ζωή κερδίζεις, και χάνεις, αλλά στα χρόνια της κρίσης που περνά και ο τομέας της διασκέδασης το μεροκάματο θα το ψάχνει στο εξής με τα κιάλια.

Όσο για τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, αργά ή γρήγορα έπρεπε να περιμένει, το κεράτωμα από ένα τέτοιο φιλόδοξο άτομο, όπως η μελαχρινούλα, καθώς η κοπελιά έψαχνε το μέσο για να μπει στο σταρ σίστεμ, χωρίς κόπο, και χωρίς να ξοδεύσει ούτε μια δεκάρα. Και το μέσον αυτό για τον παράδεισο ήταν το αφεντικό, και το εκμεταλλεύθηκε στο έπακρον έως ότου βρήκε το επόμενο ματσωμένο και φρέσκο νέο κορόϊδο για την συνέχεια.

Μια παρόμοια ιστορία συνέβη παλαιότερα και στον συνέταιρο του εν λόγω νυχτερινού κέντρου, όπου και αυτός έπεσε στην ίδια παγίδα με άλλο πρόσωπο.

Είναι λάθος μεγάλο τα αφεντικά των νυχτερινών κέντρων να μπερδεύουν τα επαγγελματικά με τις ερωτοδουλειές, και να τις πληρώνουν και από πάνω πανάκριβα, τόσο σε χρήμα, όσο και ψυχολογικά, πληγώνοντας έτσι και καταστρέφοντας οικογένειες. Πρέπει να υπακούουν στους κανόνες της ζωής, για να υπάρχει ισορροπία και μέτρο σε όλα τα πράγματα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...

Η Ιουλία Καλλιμάνη ΑΡΧΙΣΕ την περιοδεία γράφει sold out στης εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε Όλη την ΕΛΛΑΔΑ και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μετά της εμφανίσεις στο Tokyo Theater Athens,που έκανε sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα η Ιουλία Καλλιμάνη τώρα κανί γράφει sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ και του εξωτερικού.. Ιουλία Καλλιμάνη, στο TOKIO sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα...

Ο αφανής κοινωνικός πόλεμος που οι άνθρωποι αγνοούν.

Η γλώσσα δεν είναι απλό όργανο επικοινωνίας. Οι άνθρωποι έχουν την ψευδαίσθηση ότι η γλώσσα αντανακλά παθητικά την πραγματικότητα, ότι τα γεγονότα είναι "ουδέτερα" και είναι δυνατή η καταγραφή τους όπως πραγματικά υπάρχουν "εκεί έξω". Η γλώσσα κατασκευάζει την πραγματικότητα,...