Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΣε αναπροσαρμογές στα...

Σε αναπροσαρμογές στα μεροκάματα

mes1505.jpgτων καλλιτεχνών και μουσικών σκέπτονται σοβαρά πολλοί επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων της Θεσ/νίκης, σε μια σύσκεψη που πραγματοποίησαν σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, με θέμα τα υπέρογκα μεροκάματα καλλιτεχνών και μουσικών.

Μάλιστα αποφάσισαν, πως στο εξής δεν θα κονταροχτυπιούνται στα ποσά προκειμένου να κλείσουν τον καλλιτέχνη (μαζί και τον Αθηναίο επιχειρηματία που τον συνοδεύει), στα κέντρα τους για εμφανίσεις, όπως γινόταν παλιά και ο πήχης ανέβαινε πολύ ψηλα. Μια μέθοδο που την επινόησαν οι ίδιοι και σήμερα δεν τους βγαίνει ο πλειστηριασμός αυτός, καθώς δεν τα φέρνουν κιόλας.

Με απλά λόγια θα εφαρμόσουν λογικά μεροκάματα.

Δηλαδή “όσα φέρνεις, τόσα παίρνεις”.

Η σκέψη τους είναι πολύ καλή, λίγο καθυστερημένη βέβαια, εάν θα επιχειρήσουν να κάνουν τις ίδιες προσαρμογές και στην τιμή της φιάλης. Φυσικά, το συμμάζεμα στα νυχτερινά κέντρα θα πρέπει να επεκταθεί και στους μετρ, με το σύστημα της “ανοιχτής παλάμης”, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να έχουν διώξει μεγάλο όγκο θαμώνων από τα κέντρα αυτά, αλλά και τους πάσης φύσεως αεριτζήδες που κυκλοφορούν όλο και περισσότεροι, βγάζοντας ένα καλό μεροκάματο.

Για να δούμε από την νέα αυτή θεωρία οι επιχειρηματίες αν θα περάσουν και στην πράξη. Ότι κι αν αποφασίσουν να πράξουν το σίγουρο είναι για την καλοκαιρινή διασκέδαση στα νυχτερινά κέντρα του αεροδρομίου Μακεδονίας – Θεσ/νίκης, εάν θέλουν να γεμίσουν από κόσμο, θα πρέπει απαραίτητα πλέον (κάθε χρόνο το φωνάζω) οι επιχειρηματίες από κοινού να βάλουν 2-3 δρομολόγια με λεωφορεία δικά τους, έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί το κοινό τα μέγιστα, και οι δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες.

Αυτό ας το έχουν σοβαρά υπόψιν τους. 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...