Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤέχνες γράμματαΣεμινάριο Χορού-Θεάτρου από...

Σεμινάριο Χορού-Θεάτρου από τη NORFORSALE με το Γιάννη Μάντση

Η NORFORSALE ολοκληρώνει τον ετήσιο κύκλο «Σεμινάρια Χορού-Θεάτρου» την Κυριακή 31/5/15 με εισηγητή τον Γιάννη Μάντση (σκηνοθέτη, performer).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους αγαπάνε το χορό, τη μουσική, το παιχνίδι, την απλότητα του θεάτρου, σε αυτούς που επιζητούν το κέφι και τη χαρά της ελεύθερης έκφρασης, και σε όσους δε φοβούνται τη συγκίνηση και το μοίρασμα.

Ποιό σώμα χορεύει; Ποιό σώμα μιλάει και ποιό εκφράζεται; Χορεύω, χορεύουμε … και μετά; Το σώμα δε χρειάζεται να ανακαλύψει και να μάθει κάτι καινούργιο, έχει μόνο να θυμηθεί.

Το σεμινάριο επιθυμεί να συνεισφέρει σε αυτή την αφύπνιση, η οποία αποτελεί την αρχή κάθε προσωπικής διαδρομής που σε κάποιες περιπτώσεις μετατρέπεται σε ονειρικό ταξίδι!

Βιογραφικό Γιάννης Μάντσης (σκηνοθέτης, performer):
Σπούδασε θέατρο στο «Εργαστήρι Υποκριτικής Τέχνης του Άκη Δαβή» και παράλληλα ασχολήθηκε με τον χορό (κλασικό, σύγχρονο).
Συνεργάστηκε ως ηθοποιός-χορευτής με τις ομάδες χορού «Αίρεση», «Μϋία», «Μονόγραμμα», «’Ιασις», «Χ-ART», «΄Ονειρο», «ΟΜΑDANCE», «ΑΚΙΝ», τον θίασο «Αρόδον», την Θεατρική Ομάδα του Πλουτάρχου Καϊτατζή, της Νατάσας Παπαμιχαήλ κ.α. Είναι ιδρυτής της «NORFORSALE Οpen Art Community». Από το 2013 έως σήμερα εργάζεται ως σκηνοθέτης, δραματουργός χορογραφίας-κίνησης και performer στις παραστάσεις της «NORFORSALE» όπως : «Η Νύχτα» του Χάρολντ Πίντερ» και «Πεθαίνω σα Χώρα» του Δημήτρη Δημητριάδη.
Διδάσκει μαθήματα σύνθεσης χορού-λόγου σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Πληροφορίες
• Κόστος κάθε Σεμιναρίου : 13,00 €
• Ώρα Έναρξης : 13:00
• Ώρα Προσέλευσης Το αργότερο 12:40
• Διάρκεια Σεμιναρίου : Τρεις ‘Ώρες (13:00-16:00)
• Δηλώσεις Συμμετοχής :

αποστέλλετε mail με το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και ημερομηνία σεμιναρίου επιλογής σας στο norforsale.art@gmail.com

• Χώρος Διεξαγωγής : Κωνσταντινουπόλεως 38 (3ος όροφος – Studio Cumana), Γκάζι (Μετρό Κεραμεικός)
• Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6944 862 521 ή 6979 096 306
website : http://www.norforsale.com/

• Βεβαιώσεις Παρακολούθησης : Δεν χορηγούνται

Δ ύ ο λ ό γ ι α …

για τα Σεμινάρια Χορού-Θεάτρου :
είναι μία σταθερή δραστηριότητα της NORFORSALE που αφορά τρίωρα αυτοτελή βιωματικά σεμινάρια που συνδυάζουν όλες τις παραστατικές τέχνες σωματοποιώντας ξεχωριστές μορφές έκφρασης. Συντονίζονται από διαφορετικούς κάθε Κυριακή, εμπνευσμένους καλλιτέχνες – εισηγητές που επιλέγονται βάσει υψηλών καλλιτεχνικών κριτηρίων από την ομάδα https://www.youtube.com/watch?v=5OViGlB9WWk

για την NORFORSALE
προσθέτουμε θέατρο, χορό, μουσική στην ζωή όλων… Πιστεύουμε πως η τέχνη αποτελεί τον σημαντικότερο μοχλό εξέλιξης, επικοινωνίας, δημιουργικότητας και κοινωνικής συσπείρωσης και βλέπουμε τον άνθρωπο ως εν δυνάμει καλλιτέχνη.
Πρόκειται για μία νέα καλλιτεχνική συσπείρωση ανθρώπων που με τις δραστηριότητες τους φροντίζουν να προσφέρουν σε κάθε ενδιαφερόμενο συνεχή βιωματική σύνδεση και επαφή με την Τέχνη.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...