Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΣυνεντεύξειςΣάκης Αρσενίου

Σάκης Αρσενίου

Arseniou taytotitaΣτην ραδιοφωνική εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο” (17 Οκτωβρίου 2009) μίλησε ο καλλιτέχνης  Σάκης Αρσένιου στους ακροατές της ψηφιακής μπάντας elliniko-fenomeno.com, και στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη για τα δισκογραφικά του βήματα, και τις εντυπώσεις του από το κοινό της Αθήνας.

Άλλος ένας νέος καλλιτέχνης που “Άνοιξε φτερά” όπως άλλωστε τιτλοφορείται και το  πρώτο του CD. Μετά από χρόνια παρουσίας στα νυχτερινά κέντρα της πόλης μας, κατέβηκε στην Αθήνα, όπου εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με μεγάλη επιτυχία, παρουσιάζοντας με άνεση ένα λαϊκό πρόγραμμα.

Σάκη τι μου κάνεις;

Σάκης Αρσενίου: Θέλω να σας καλησπερίσω όλους.

Ν. Βάνης: Έχεις ανοίξει φτερά μεγάλα φτερά στην Αθήνα. Να πούμε ότι εμφανίζεσαι στο “Caramela Live” μαζί με τον Κυριάκο Κυανό, την Κατερίνα Στανίση, την Έλενα Μεταξά, και με τον λυράρη Κυριακάκη, αν δεν κάνω λάθος.

Σ. Αρσενίου: Όχι δεν κάνεις λάθος. Μαζί μας είναι και πολλά νέα παιδιά. Το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί ο μαέστρος μου Χρήστος Κυπαρίσσης. Σου άρεσε το πρόγραμμα, γιατί εσύ ήλθες και το είδες.

Ν. Βάνης: Το πρόγραμμα το είδα, έγιναν φυσικά οι απαραίτητες αλλαγές. Εκεί που έχεις το κοινό ακουστικά, ξαφνικά  το γυρίζεις στα χορευτικά σου, και  τότες γίνεται ο χαμός στο νυχτερινό κέντρο.

arseniou taytotita2Σ. Αρσενίου: Νομίζω ότι ένα πρόγραμμα πρέπει να περιέχει τα πάντα, και ο καλλιτέχνης να παίζει με τον κόσμο, για να χορεύει, και να περνά όμορφα. Αυτό είναι το παν.

Ν. Βάνης: Σάκη πως είδες την Αθήνα, μετά το κατέβασμα σου από την Θεσσαλονίκη;; Στο χρονικό διάστημα που ήσουν Θεσσαλονίκη ο κόσμος σ΄ έμαθε, γιατί πέρασες από πολλά μαγαζιά. Τώρα βρίσκεσαι σ΄ έναν καταξιωμένο χώρο που έχει αφήσει την σφραγίδα του στην νυχτερινή διασκέδαση των Αθηνών.

Θέλω να μου πεις πως βλέπεις το κοινό των Αθηνών, μ΄ αυτό της Θεσσαλονίκης;; Την ερώτηση αυτή έκανα σε πολλούς καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης που κατέβηκαν στην Αθήνα.

Σ. Αρσενίου: Νικόλα σίγουρα υπάρχει διαφορά μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας. Ο κόσμος εδώ είναι διαφορετικός στον τρόπο διασκέδασης, και σ΄ αυτό που θέλει να ακούσει. Νομίζω εδώ ο κόσμος είναι πιο ανοιχτός. Αν όμως σε αποδεχθεί το κοινό της Θεσσαλονίκης μετά πας παντού.

Ν. Βάνης: Δηλαδή αυτό που μας λες, είναι ότι εάν δώσεις εξετάσεις στην Θεσσαλονίκη, μετά περνάς εύκολα στην Αθήνα.

Σ. Αρσενίου: Πιστεύω πιο εύκολα, αλλά πρέπει να τους κάνεις να περνούν εξίσου πολύ όμορφα, Αυτό είναι το ζητούμενο. Να έλθει ο κόσμος να ξεχάσει τα προβλήματα του, να περάσει όμορφα, να χορέψει, και να διασκεδά

Ν. Βάνης: Σάκη, έχεις κυκλοφορήσει ένα CD Single. Θέλω να μου πεις πως βλέπεις την πρώτη σου δισκογραφική δουλειά;; Ποια είναι τα αγαπημένα σου τραγούδια;; Εγώ το τραγούδι σου “Του λυπάμαι” το έχω λειώσει, αρέσει στον κόσμο, ο οποίος τώρα μου ζητά το “Άνοιξα φτερά”.

Σ. Αρσενίου: Το πρώτο μου CD περιλαμβάνει 5 τραγούδια τα οποία την μουσική έχει γράψει ο Πάνος Καπίρης, και τους στίχους ο Αντώνης Παππάς. Έχει κυκλοφορήσει από την Heaven Music. Όπως λες και συ παίζει και ακούμε “Τους λυπάμαι”. Τώρα ετοιμάζω κάτι καινούργιο. Ήδη παίζει ένα κομμάτι με τίτλο “Σαν την αγάπη μας δεν έχει”.

Ν. Βάνης: Το έχω λάβει πρόσφατα.

Σάκης Αρσενίου: Χαίρομαι που σ΄ άρεσε.

Ν. Βάνης: Παίρνω πολλά μηνύματα από φίλους της Θεσσαλονίκης, διότι σε γνωρίζουν καλά, που μου λένε την γνώμη τους για το τραγούδι σου. Εσύ είσαι ικανοποιημένος απ΄ αυτό;;

Σ. Αρσενίου: Νομίζω ότι είναι ένα τραγούδι της εποχής, ευχάριστο, χαρούμενο, διασκεδαστικό, αυτό που θέλει ο κόσμος.

Ν. Βάνης: Πόσες ημέρες  την ευδομάδα δουλεύετε στο “Caramela Live”;;

Σ. Αρσενίου: Το νυχτερινό κέντρο λειτουργεί 6 ημέρες την εβδομάδα. Δευτέρα έχουμε ρεπό, και όλες τις άλλες ημέρες διασκεδάζουμε.

Ν. Βάνης: Δίπλα σου να πούμε ότι έχει πολλά αστέρια, αλλά εγώ σε κρίνω ως επικεφαλή του σχήματος. Θέλω να πεις κάτι για την Έλενα Μεταξά, μια φρέσκια καλλιτέχνιδα.

Σ. Αρσενίου: Στο “Caramela Live” είμαστε όλοι για ένας, και ένας για όλους, πολύ δεμένοι, και ο καθένας δίνει το καλό του εαυτό πάνω στην πίστα. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση όλοι οι συνάδελφοι, και αυτό είναι ευχάριστο.

Ν. Βάνης: Προηγουμένως μιλούσαμε για το νέο σου τραγούδι, μετά από το CD με τίτλο “Άνοιξα φτερά”. Πόσα κομμάτια θα περιέχει ο καινούργιος δίσκος;;

Σ. Αρσενίου: Αυτό είναι μυστικό, δεν θα το μάθεις ακόμα.

Ν. Βάνης: Ήθελα να βγάλω μια είδηση.

Σ. Αρσενίου: Θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει.

Ν. Βάνης: Θέλω να σε ρωτήσω εάν σε κάποια φάση θα έλθει όλο το σχήμα του “Caramela Live” για εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη.

Σ. Αρσενίου: Αυτό εγώ δεν το ξέρω.

Ν. Βάνης: Το γνωρίζουν  όμως οι επιχειρηματίες Στέλιος Μαρμαράς, και Γιάννης Βουτηράκος.

Σ. Αρσενίου: Εκείνοι θα το κρίνουν το πότε θα γίνει αυτό.

Ν. Βάνης: Πάντως είναι ένα όνειρο ζωής για σένα.

Σ. Αρσενίου: Σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να εμφανιστώ ξανά στην Θεσσαλονίκη, προς το παρόν είμαι Αθήνα, και περνώ πολύ καλά.

Ν. Βάνης: Σάκης Αρσενίου φίλοι μου, εμφανίζεται στο “Caramela Live” των Αθηνών, όσοι  θέλετε να πάτε να τον δείτε. Είναι ένα παιδί που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη, με χαμηλά την μπάλα, και αυτό νομίζω Σάκη φτιάχνει τη διάθεση του κόσμου που έρχεται να σε δει. Προχθές που ήμουν στο μαγαζί είδα αρκετούς Θεσσαλονικείς.

Σ. Αρσενίου: Έχουν έλθει φίλοι μου, αλλά και άνθρωποι οι οποίοι ήταν τακτικοί θαμώνες σε όσα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης τραγούδησα. Χαίρομαι που είναι δίπλα μου ο κόσμος.

Ν. Βάνης: Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση να έρχονται να δουν στο “Caramela Live” τον Σάκη Αρσενίου, αλλά και όλο το πρόγραμμα.

Σ. Αρσενίου: Σίγουρα, εάν υπάρχει δίπλα σου άνθρωποι που σε πιστεύουν , που σ΄ αγαπάνε, χαίρονται να σε βλέπουν σ΄ αυτό που κάνεις, είναι πολύ καλό.

Ν. Βάνης: Σάκη, μια και σε πέτυχα καθ΄οδόν για το μαγαζί, σου εύχομαι καλή επιτυχία, σ΄ ευχαριστώ που μας μίλησες στο ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com.  Απ΄εδώ και στο εξής θα τα λέμε τακτικά.

Αυτή ήταν μια γεύση για τους ακροατές και τις ακροάτριες που μας ακούν απ΄ όλον τον κόσμο.

Σ. Αρσενίου: Εγώ σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ. Σου εύχομαι καλή σαιζόν και στο ψηφιακό ραδιόφωνο. Νάσαι πάντα καλά.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...