Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ρεπορτάζ από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας

Ο φίλος Γιώργος που γυρίζει βραδιά, παρά βραδιά στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, όπως λέει και η παροιμία “γυρίζει και μυρίζει”, μας αναφέρει το τελείωμα του Πάνου Κιάμου από το Ποσειδώνιο, μια και ήταν τελευταία εβδομάδα αυτή που μας πέρασε.

Ο καλλιτέχνης ετοιμάζει εξτρά εμφανίσεις σε Ασπροβάλτα, Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής και σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Επίσης, ο Πάνος Κιάμος  τον χειμώνα κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη, ακριβώς απέναντι από τον Γιάννη Πλούταρχο.

Οι δύο καλλιτέχνες, όταν ακόμα δεν ήταν φίρμες εμφανιζόντουσαν στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο την Αθηνών, από τότε έχουν μπει σε ανταγωνισμό, πως ο ένας θα ξεπεράσει τον άλλον. Μάλλον το Ποσειδώνιο τους έκανε καλό. Όσο αφορά τις εμφανίσεις τους στην πόλη της  Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Πλούταρχος σκέπτεται να ξεκινήσει πριν από τη Διεθνή έκθεση, μετά τον δεκαπενταύγουστο.

Όμως στις 16 Αυγούστου ξεκινά  εμφανίσεις στην πόλη ο Νίκος Βέρτης, στο νυχτερινό κέντρο  “Όραμα” στην περιοχή αεροδρομίου Μακεδονία,  οποίος επίσης  συνδέεται παλαιότερα με το  νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο. Φαίνεται πως “είναι  μεγάλο σχολείο το Ποσειδώνιο”, όπως λέει συχνά  ο βάρδος  Βασίλης Καρράς.

Ο Νίκος Βέρτης τελείωσε τις εμφανίσεις του στην “Φαντασία” των Αθηνών κα ανηφορίζει από σήμερα προς την Καβάλα  όπου για θα συναντήσει τους γονείς του οι οποίοι ήλθαν από την Ολλανδία για διακοπές.

Πάντως ο Νίκος Βέρτης έρχεται πολύ οργανωμένος, με μηχανήματα, ήχο, φώτα, πίστα , όλα τα συστήματα  καινούργια τεχνολογίας με την μεταφορά  και όλο το καλλιτεχνικό  πακέτο από το νυχτερινό κέντρο  “Φαντασία”.

 

Αυτό το πακέτο παλαιότερα το έκανε και ο επιχειρηματίας του Ποσειδωνίου Βασίλης Κοντόπουλος όταν ήλθε για πρώτη φορά να κλείσει τον Θεσσαλονικιό  τραγουδιστή  Βασίλη Καρρά  και  να τον κατεβάσει στην Αθήνα. Το ίδιο  ισχύει  με τον Αντύπα και την Δέσποινα Βανδή που γυρίζουν  και πάλι στο Ποσειδώνιο , όπου  θα ξεκινήσουν  εμφανίσεις προς τα τέλη Αυγούστου.

Αναμφίβολα, όλοι οι καλλιτέχνες που πέρασαν από το Ποσειδώνιο πήραν γερές βάσεις. Έμαθαν  να κτίζουν σχήματα και μαγαζιά και αυτό το οφείλουν  καθαρά στον επιχειρηματία Βασίλη Κοντόπουλο, ο οποίος  θεωρείται μεγάλος δάσκαλος στον χώρο της Ελληνικής διασκέδασης ,  εάν και  έχω κάνει τον ίδιο  μεγάλη κριτική κατά καιρούς. Ωστόσο, για την κριτική που του άσκησα δικαιώθηκα  σε πολλά θέματα και σε βάθος χρόνου.

Από την άλλη,στην Αθήνα θα συνεχίσει τις εμφανίσεις ο Χρήστος Χολίδης στο “Ρωμαίο” έως τα τέλη Αυγούστου, μαζί με την Θελξάρα και τον Γιώργο Γιαννιά. Το σχήμα πήγε και συνεχίζει να πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Κύριε  Γιουρτάκη και κύριε Βασιλειάδη, και φέτος  κάνατε πολύ καλή επιλογή  για το μαγαζί σας.

Τον χειμώνα , θα έχει  πολλά ρεπορτάζ από την Αθηναϊκή  Ελληνική διασκέδαση, η  απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr και το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com, πάντα με τον δημοσιογράφο  Νίκο Βάνη  που δεν χαϊδεύει αυτιά.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...