Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΠρεμιέρα στο νυχτερινό...

Πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live”

Με το δεξί άνοιξε το χειμερινό νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live” στην Θεσσαλονίκη, με τον Γιώργο Γιασεμή, Ανδρέα Στάμο και την Μαρία Κίου στην Βίλκα .

 Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 στην πρεμιέρα έγινε ο χαμός από κόσμο, πάνω από 800 άτομα.

Όταν δε, ο Γ. Γιασεμή με τον Α. Στάμο άρχισαν τα ντουέτα καταχειροκροτήθηκαν από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, στο οποίο προσήλθαν και αρκετοί Βαλκάνιοι επιχειρηματίες, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό είναι και οι καλύτεροι πελάτες στα νυχτερινά κέντρα της πόλης. Κάτι που είχα προβλέψει πριν από μια δεκαετία.

Τότε λοιπόν έλεγα  πώς “η Θεσσαλονίκη θα γεμίσει από Βαλκάνιους, ενώ οι Έλληνες θαμώνες δεν θα μπορούν, να πετάξουν λουλούδια στα μαγαζιά, γιατί το κράτος θα ποινικοποιήσει ακόμα και το πέταγμα των λουλουδιών”.

Αυτά προέβλεψα πριν πολλά-πολλά χρόνια. Και να, που δεν έπεσα έξω δυστυχώς, διότι ήλθε η νέα τάξη πραγμάτων και η Τρόικα, για να σφραγίσει τα νυχτερινά κέντρα,  να επιβάλλει δυσβάσταχτα προστίμα, ακόμα και για ψύλλου πήδημα, με σκοπό να τα κλείσει όλα και να αλλάξει τελείως την Ελληνική κουλτούρα.

Μάλιστα γίνεται και πρώτο θέμα στα τηλεοπτικά κανάλια με στημένα ρεπορτάζ επί τόπου, μπροστά από την είσοδο του νυχτερινού κέντρου, περιμένοντας το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ , να σφραγίσει το μαγαζί και το κανάλι να έχει αποκλειστικές εικόνες για το δελτίο ειδήσεων των οκτώ .

Συγκεκριμένα, προ καιρού τηλεοπτικό κανάλι είχε πάει νωρίτερα στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο, περιμένοντας το ΣΔΟΕ, όπως άλλωστε είχαν συνεννοηθεί, για να τραβήξουν πλάνα για το πως σφραγίζεται ένα μαγαζί, εκφοβίζοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο τους υγιείς επιχειρηματίες, αφήνοντας όμως χωρίς μεροκάματο τους 80 εργαζόμενους του νυχτερινού κέντρου, οι οποίοι δουλεύουν πέντε ημέρες την εβδομάδα, για να μεγαλώσουν και να σπουδάσουν τα παιδιά τους, για να βγουν μετέπειτα στην μάχη της επιβίωσης, εντούτοις, το κράτος τους θέλει ανέργους.

Ας επανέλθω όμως στην πρεμιέρα στα “Μαμούνια Live”, εκτός από το μικρό ατύχημα που είχε η Μαρία Κίου γλιστρώντας στην πίστα, όλα κύλησαν ομαλά, με τον κόσμο να αποθεώνει τους καλλιτέχνες του σχήματος.

Υπήρξαν αντίπαλοι που διαλαλούσαν δεξιά -αριστερά ότι, “το κέντρο είχε κόσμο μόνο στις δύο μπροστινές σειρές”, μάλλον θα μπέρδεψαν την Μαρκίζα του εν λόγω κέντρου και θα πήγαν σε κάποιον άλλο χώρο.

Ωστόσο, τους υπενθυμίζω, ότι ο κόσμος φτιάχνει και κατεβάζει τα μαγαζιά, ανάλογα τι του σερβίρουν ( πρόγραμμα – καλλιτέχνες – εξυπηρέτηση – τιμές) και όχι η κακεντρέχεια του καθενός.

Εγώ, σαν καλός ρεπόρτερ, θα καταγράφω τα καλά και τα στραβά των επιχειρηματιών και καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων και των φίλων μου.

Τι να κάνουμε, έτσι είναι δομημένα τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...