Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΠράκτορας 007 σε...

Πράκτορας 007 σε νυχτερινά κέντρα

Για την ασφάλεια γνωστού καλλιτέχνη του ερωτικού τραγουδιού, επιστρατεύτηκε γνωστό πρώην μοντέλο σήμερα πράκτορας, εκπαιδευόμενη σε μυστική υπηρεσία της πρώην Γιουγκοσλαβίας, η οποία μετέπειτα συνέχισε την εκπαίδευση σε μυστική υπηρεσία υπερδύναμης χώρας.

Το εν λόγω μοντέλο – πράκτορας εδώ και καιρό βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή, χωρίς να είναι ζευγάρι, να έχουν σχέση ερωτική, αλλά για να τον φυλάει μέρα – νύχτα, ενώ είναι εξπέρ στις πολεμικές τέχνες, αλλά και στο τράβηγμα  πιστολιού, το οποίο κουβαλάει πάντα μαζί της , μέσα στην μίκρη τσάντα.

Η γνωριμία τους έγινε στις Δαλματικές ακτές , όπου ο καλλιτέχνης βρέθηκε για να δώσει μια συναυλία, που διοργάνωσε γνωστός Έλληνας εφοπλιστής,που  ενοικίασε νησί της περιοχής  για  να το  αξιοποιήσει και να  εκμεταλλευτεί για 40 χρόνια.

Εκεί ο εφοπλιστής πρόσφαιρε  στον καλλιτέχνη τις υπερεσίες του  μοντέλο – πράκτορα για να τον φυλάει, την δε αμοιβή έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο εφοπλιστής.

Έτσι η μοντέλα – πράκτορας βρέθηκε στην χώρα μας, δίπλα στην τραγουδιστή να κάνει καλά την δουλειά της, για την οποία πληρώνεται πλουσιοπάροχα, συνδυάζοντας την δουλειά με την Ελληνική διασκέδαση, και τίποτα παραπάνω.

Έρωτες στην δουλειά δεν χωρούν, παρά τα γελοία δημοσιεύματα που αναπαράγονται για το δήθεν ερωτευμένο ζευγάρι, αν θα παντρευτεί, αν η πεθερά την είδε με καλό μάτι την κοπελιά και ούτε καθ΄ εξής, φαντασίωση  ρομαντικών.

Το ερώτημα είναι, από ποιους προστατεύει η πράκτορας τον καλλιτέχνη και γιατί χρειάζεται να οπλοφορεί ακόμα και σε κέντρα διασκέδασης;;;;

Τι μπανανία χώρα είμαστε, όπου ο καθένας κουβαλάει και από ένα όπλο, χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος.

Ο Υπουργός Δημόσιας τάξης και Προστασίας του Πολίτη, προ μηνών ζήτησε να παραδώσουν τα όπλα οι κάτοχοι με νόμιμη  άδεια οπλοφορίας, μαζί και τις σφαίρες που έχουν δηλώσει, φοβούμενος εξέγερση του λαού για τα σκληρά μέτρα που επιβλήθηκαν.

Η κοπελιά, έχει άδεια οπλοφορίας  ;;

Την παράδωσε όπως πράξαν και  τόσοι επίσημοι καταγραμμένοι με  νόμιμη άδεια οπλοφορίας ;;;

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...