Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΠολύ απότομα βραδιάζει.

Πολύ απότομα βραδιάζει.

xeri.jpgΓια την συμφωνία, δημιουργίας σχήματος μεταξύ του καλλιτέχνη Νίκου Βέρτη ,του επιχειρηματία Ι. Μάνγκο, του εφοπλιστή B.Ρέστη και ενός αλλού κρυφό επιχειρηματία, που τελικά ναυάγησε για το νέο πολιτιστικό κέντρο-μπουζουξίδιο που θα πλούτιζε η παραλιακή ζώνη με τους εν λόγω νέους παίκτες στον χώρο της διασκεδάσεις. Ενώ ξεκίνησαν με φόρα, οι εργασίες ανακαίνισης του παλιού “Show Center”, που θα μεταμορφωνόταν σε ένα πολυτελές νυχτερινό κέντρο, ξαφνικά πολύ απότομα σταμάτησαν, 

καθώς τα συνεργία βάση σχεδίου στην προσπάθεια τους να ξηλώσουν την πιστά, με το σπάσιμο της τεραστία πλάκας η οποία ήταν δεμένη με τις ανάλογες κολόνες στήριξης, έσπασαν και τα συμπλέγματα σιδήρου της τσιμεντόπλακας, με αποτέλεσμα η μεγάλη πίστα να προσγειωθεί στο υπόγειο οπού υπήρχε εγκατεστημένο πλήρες στούντιο ηχογράφησης με τα τελευταία σύγχρονα μηχανήματα του εφοπλιστή B.Ρέστη, προκαλώντας  μεγάλες ζημιές οι οποίες για να διορθωθούν θα έπρεπε να γκρεμίσουν έναν άλλο τοίχο, αυτόν που είναι φάτσα κάρτα επί της Ποσειδώνος ώστε η μπετονιέρα να ευκολύνεται  καλυτέρα και άμεσα, για να ρίξει μπετά στην τεράστια τρύπα όπου βρισκόταν η πίστα.

 Ρίξε το ένα, γκρέμιζε το άλλο, αυτό επέφερε την διαφωνία μεταξύ του εφοπλιστή και τον υπολοίπων συνεταίρων με τελική έκβαση να χαλάσει η συνεργασία τους. Την δε ζημιά που υπολογίζεται γύρω στα 50 χιλιάδες ευρώ θα την πληρώσουν αποκλειστικά και μόνο οι συνεταίροι και όχι ο εφοπλιστής, καθώς προτού ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης τους είχε προειδοποιήσει τονίζοντας τα εξής…

«κάντε τις αναγκαίες αλλαγές, και διακοσμήσεις αλλά προσέξτε να μην αλλάξει η παραδοσιακή μορφή του κέντρου…».

Έτσι λοιπόν με το σταμάτημα των εργασιών χάλασε και η συμφωνία συνεταιρισμού. Άγνωστο είναι αν στο μέλλον θα τα ξαναβρούν ή όχι, και φτιάξουν εντέλει το όραμα τους όπως  θα μετονομαζόταν το Show Center σε “ΟΡΑΜΑ”.

 Έπειτα απ’ όλη αυτήν την αναποδιά ο καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης προκειμένου να εξασφαλίσει το μεροκάματο του βρέθηκε σε συνάντηση στα μέσα Δεκεμβρίου με τον επιχειρηματία Γιάννη Παπαθεοχάρη και ξανασυζήτησαν για ενδεχόμενες εμφανίσεις του καλλιτέχνη στο νυχτερινό κέντρο “Θάλασσα” για το Πάσχα 2009 (για την εν λόγω συνεργασία η τηλεφημερίδα ελληνικό-φαινόμενο είχε γράψει σε αποκλειστικότητα πριν προκύψει ο συνεταιρισμός για το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής).

 Παράλληλα με τις συζητήσεις συνεργασίας για το κέντρο” Θάλασσα”, σφήνα μπήκε στην διεκδίκηση του καλλιτέχνη και ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου με τα νυχτερινά κέντρα του ” Fever”,  “Θέα” και  “Fix Αθηνών”, πολιορκώντας τον Ν. Βέρτη για εμφανίσεις  σε ένα από τα παραπάνω κέντρα για το την περίοδο του Πάσχα.

Το που θα καταλήξει ο καλλιτέχνης και τι απ’ όλα τα παραπάνω ισχύει αυτό θα το δούμε, μια και γνωρίζω πολύ καλά τους δυο επιχειρηματίες, όπως και τον καλλιτέχνη όσον αφορά στην πίστα που θα καταλήξει, ή αν τελικά θα γίνει το όραμα του στην παραλιακή, η οποία είναι χωρισμένη σε 5 επιχειρηματικά συμφέροντα, εξίσου κορυφαία στην καλή διαχείριση της διασκέδασης.

Ο έκτος παίκτης που θα μπει στην παραλιακή ζώνη δύσκολα θα επιβιώσει. Όπως έγραψα και παλαιοτέρα η παραλιακή των Αθηνών είναι μόνο για γερούς παίκτες. Η άπλα στη συγκεκριμένη πιάτσα διασκέδασης δύσκολα κατακτιέται χωρίς κάποια μελέτη στις κινήσεις του στην επένδυση αυτή, για τον οποιοδήποτε νέο παίκτη καθώς αποτελεί σχεδόν ακατόρθωτο εγχείρημα.

Το ελληνικό-φαινόμενο θα τους συμβούλευε στη κάθε κίνηση που ετοιμάζουν για την διασκέδαση θα πρέπει να είναι της τάξης από πρυτανεία και πάνω, να αγγίζει δε το πατριαρχείο, αλλιώς να μην ξεκινήσει καν.

Η παραλιακή των Αθηνών εμπλουτίζεται με νέους παίκτες

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...