Για τους βανδαλισμούς και τις λεηλασίες που υπέστη ολόκληρη η Ελλάδα. Ο μόχθος του Ελληνικού λαού που κάηκε μέσα σε μια νύχτα. Ο πολιτισμός της Ελλάδος που υπέστη βαρύ πλήγμα, αλλά και η εικόνα της με τους ηρωϊκούς, τους πολέμους, την αντίσταση εναντίον των κατακτητών, μέσα σε μια νύχτα, να κουρελιάζεται, αλλά και η ψυχολογία του περήφανου Έλληνα, που έχει πιάσει πάτο. Πως μπορούν να ανατραπούν εν όψει και της παγκόσμιας κρίσης που ήδη ακουμπά κάθε Ελληνική οικογένεια.
Αφέθησαν εις το έλεος οι σύγχρονοι ταλιμπάν, αλλοδαποί που μπήκαν λαθραία στην χώρα, που τους δέχθηκε με αγάπη, αντί αυτού αυτοί την ντρόπιασαν διεθνώς, και όλοι οι κατώτεροι λαοί που δεν γνώρισαν ποτέ την Δημοκρατία σήμερα μας φτύνουν.
Οι εικόνες με τις αγριότητες και τους μισθωμένους βανδάλους, ταξίδεψαν ανά τον κόσμο, το μένος με το οποίο έσπαζαν και έκαιγαν τα στοιχεία του πολιτισμού μας, Πανεπιστήμια, αγάλματα, σημαίες, βιβλιοθήκες, εκκλησίες, Χριστουγεννιάτικα δένδρα, κτίρια, καταστήματα, δείχνει άτομα χωρίς καμιά στοιχειώδη μόρφωση, και καλλιέργεια, κακοποιά στοιχεία κυρίως από βαλκανικές χώρες, τα οποία δεν είχαν καμιά σχέση με τον θάνατο του 15χρονου , και την οργή των νέων που διαμαρτύρονταν με ειρηνικές πορείες σ΄ όλη την Ελλάδα.
Κατάφεραν δε να φέρουν το χάος σ΄ ολόκληρη την χώρα, χωρίς να έχουν καμιά αναστολή γι΄ αυτές τους τις ενέργειες. Πάνω από 2.000.000 αλλοδαποί που υπάρχουν στην Ελλάδα , θα πρέπει αυτό να ξεκαθαριστεί σήμερα κιόλας, για όσους είναι παράνομοι, και άγνωστοι για την ασφάλεια της χώρας.
Για να έχουμε πλήρη εικόνα των κινήσεων τους, θα πρέπει η κυβέρνηση να δημιουργήσει σε κάθε Δήμο δημοτολόγια με τα πλήρη στοιχεία και την διεύθυνση κατοικίας όλων των αλλοδαπών, και κατά την μετακίνηση τους κάθε φορά να γίνεται αναφορά η νέα διεύθυνση τους, όπως ακριβώς γινόταν από το 1974 ως το 1980 με τους Έλληνες πολιτικούς πρόσφυγες που επαναπατρίστηκαν από τις χώρες του ανατολικού μπλοκ.
Το τμήμα αλλοδαπών είχε πλήρη εικόνα για κάθε κίνηση τους, παρ΄ όλο που ήταν Έλληνες και με περιουσίες σ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το σύστημα τους έλεγχε πλήρως, χωρίς ποτέ κανένας να παραπονεθεί, ή να θιγεί ως προς την ορθότητα της μεθόδου. Αφού μπορούσαμε και ελέγχαμε τους Έλληνες του εξωτερικού γιατί δεν μπορεί να γίνει και μάλιστα οργανωμένα με τα 2.000.000 των αλλοδαπών που εισέβαλαν παράνομα στην χώρα μας.
Διαφορετικά για πολλά χρόνια θα αναρωτιόμαστε ακόμα ποιοι έκαψαν οργανωμένα μια ολόκληρη περιοχή της Πελοποννήσου, και τώρα το κέντρο της Αθήνας, της Θεσ/νίκης και πολλών άλλων πόλεων της χώρας συγχρόνως και τόσο οργανωμένα.
Πολύ φοβούμαι πως αν δεν ελέγξουμε ποιους βάζουμε στην χώρα μας , θα δούμε να ανατινάζετε η βουλή, και η Ακρόπολη το τελευταίο σύμβολο της ένδοξης και φωτεινής Ελλάδος.
Ας μην ονειρεύονται αυτοί που προκάλεσαν αυτά τα γεγονότα. Αυτό το χάος και ο εξευτελισμό δεν θα επιτρέψουμε να ξαναγίνουν, θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και θα δείξουμε ξανά και ξανά, τι θα πει Ελλάδα, τι θα πει Ελληνικό πνεύμα.
Θα προχωρήσουμε μπροστά πιο δυνατοί, αρκεί να μας ακολουθήσουν και οι πολιτικοί ηγέτες. Από εμάς εξαρτάται η τύχη και το μέλλον της φωτεινής Ελλάδος, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την δουν να σβήνει.
Από τα κόκαλα βγαλμένη Των Ελλήνων τα ιερά !!!!!!!!!!!!!!!!