Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΠληρώνουμε …τα καύσιμα...

Πληρώνουμε …τα καύσιμα των Τούρκων για να παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας;

Η Τουρκία διαχρονικά είναι ένας κακός γείτονας, ο οποίος αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα που απορρέουν από διεθνείς συμβάσεις. Ο οποίος εισέβαλε βίαια στην Κύπρο το ΄74 και δημιούργησε μέσω του “Αττίλα” κατοχή περίπου του μισού νησιού! Ο οποίος δημιούργησε γκρίζα ζώνη την περιοχή των Ιμίων το ΄96 με την αγαστή “χορηγία” βεβαίως της τότε ελληνικής κυβερνήσεως του Κώστα Σημίτη! Ο οποίος κακός γείτονας παραβιάζει επί δεκαετίες τον εναέριο χώρο μας προκειμένου να δημιουργήσει κυριαρχικά δικαιώματα. Ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί στα χερσαία σύνορά μας στον Έβρο, με την μεταφορά εκεί χιλιάδων παράνομων μεταναστών με σκοπό την είσοδό τους στην Ελλάδα!

Αυτόν τον κακό, αυτόν τον εχθρικό γείτονα, η Ελλάδα συνέχεια τον στηρίζει οικονομικά και τον κάνει να αποθρασύνεται ολοένα και περισσότερο.

Δυστυχώς δεν βάζουμε ποτέ μυαλό…

Αφού όπως έγραφα στην “Τσουκνίδα” της περασμένης εβδομάδας:

Σοβαρότατο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Κρήτης εν μέσω πανδημίας και ενώ το νησί δεν έχει ακόμα συνέλθει από την κακή παραγωγή του ελαιολάδου.

Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Μανώλης Ορφανουδάκης, την ώρα που τα ντόπια προϊόντα διατίθενται σε εξευτελιστικές τιμές, ή  παραμένουν απούλητα και πολλά από αυτά καταλήγουν στην χωματερή, οι αγρότες έχουν να αντιμετωπίσουν και τις αθρόες εισαγωγές ντομάτας από την Τουρκία…

Αλλά και το ελληνικό κράτος στηρίζει την τουρκική οικονομία;

«Κανονικά συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών στην περιοχή Ζερβού και από αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μάλλον εμείς τους πληρώνουμε τα καύσιμα για να πετάνε πάνω από τα νησιά μας και τον Έβρο.

Γιατί οι οικίσκοι που τοποθετήθηκαν είναι της… τουρκικής εταιρίας ALTAN που αγοράστηκαν και εγκαθίστανται στην Σάμο, ένα από τα νησιά που δέχονται πίεση και από το μεταναστευτικό και από τις τουρκικές υπερπτήσεις.

Δηλαδή με χρήματα δικά μας οι Τούρκοι εισπράττουν φόρους και το τουρκικό κράτος πληρώνει τα καύσιμα στα F-16 όταν κάνουν υπερπτήσεις στο Αιγαίο και τον Έβρο;

Οι περισσότεροι οικίσκοι έχουν τοποθετηθεί εντός της νέας δομής, ενώ υπάρχουν και αρκετοί, που βρίσκονται εκτός του χώρου του ΚΥΤ»!

Υπάρχει κάποιος από την ελληνική κυβέρνηση για να μας απαντήσει υπεύθυνα εάν τα παραπάνω ισχύουν;;

 

Η “Πέμπτη φάλαγγα” δρα στην Θράκη μας…

Μια αποκάλυψη άνευ προηγουμένου αλιεύσαμε στο ειδησεογραφικό πόρταλ Thracenews thracenews.

Στον απόηχο του – υποτιθέμενου – σάλου που προκλήθηκε με την ομιλία του δημάρχου Ιάσμου, Οντέρ Μουμιν, στην Προύσα, έρχονται και πάλι στην επιφάνεια οι δηλώσεις κατά καιρούς σχεδόν όλων των μουσουλμάνων Ελλήνων Βουλευτών, που ενώ εκλέγονται με τη “σημαία” των Ελληνικών Κομμάτων, εντούτοις κάνουν δηλώσεις ανθελληνικές και λειτουργούν “ορκισμένοι” στον στρατηγικό σχεδιασμό της Τουρκίας!

Το ομολογεί σε δηλώσεις του, ο απολαμβάνων τη βουλευτική ασυλία, κ. Ιλχάν Αχμέτ, που με φόντο την Ακρόπολη (σ.σ. το πραγματικό έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας), εντός ελληνικού εδάφους, που αναφέρει ότι “Δεν παρέκκλινα καθόλου από τον χάρτη ενεργειών που μας έδωσε ο Πρωθυπουργός μας τότε”, παραπέμποντας στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Ένας Έλληνας Βουλευτής, ορκιζόμενος στο Ελληνικό Σύνταγμα, δίνοντας διαπιστευτήρια τήρησης των νόμων του Κράτους, μιλά για “μη παρέκκλιση των οδηγιών που του έδωσε ο Τούρκος τότε Πρωθυπουργός και σήμερα Πρόεδρος της Τουρκίας”!

Ένας Έλληνας Βουλευτής, που ασκεί το επάγγελμα του Νομικού, γνωρίζει όσο λίγοι τι επιτάσσει το Ελληνικό Σύνταγμα για τους δημοσίους λειτουργούς και τους ορκιζόμενους στο Σύνταγμα πολιτειακούς παράγοντες, όταν προδίδουν το ρόλο τους και λειτουργούν αντεθνικά!

Ο κ. Ιλχάν, μόνιμος “κάτοικος” του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, νομικός σύμβουλος με αυξημένες αρμοδιότητες στη νομική υπηρεσία της Τουρκικής Τράπεζας Ziraat Bankasi, στέλεχος ενίοτε της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, αλλά και του κόμματος της κ. Μπακογιάννη, απολαμβάνει μόνιμου ασύλου και ουδέποτε κινήθηκε εναντίον του η Ελληνική Δικαιοσύνη για όσα αναφέρει σε δηλώσεις εντός και εκτός Ελλάδας, που αν μη τι άλλο δεν βοηθούν στην ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων, αντιθέτως θέτουν βόμβες στα θεμέλια αυτής της επιχειρούμενης συνύπαρξης, διαβιβάζοντας συνεχή και αναληθή μηνύματα τόσο προς την Τουρκία, στους κόλπους της Ελληνικής Μουσουλμανικής Μειονότητας όσο και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, βάσει των οποίων η Ελλάδα έχει καταδικαστεί αναληθώς για “παράβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”!

Το Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων κατάφερε και έχει στη διάθεσή του βίντεο – ντοκουμέντο, που όχι μόνο δεν διαψεύδουν τις πληροφορίες αλλάς, αλλά τουναντίον, επιβεβαιώνουν τον ανθελληνικό ρόλο του κ. Ιλχάν αλλά και άλλων μουσουλμάνων βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όπου πρέπει κάποτε, τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η Βουλή των Ελλήνων να βάλλουν ένα τέλος!

Ο κ. Αχμέτ Ιλχάν λοιπόν, Βουλευτής του κόμματος του Ποταμιού τότε, με φόντο την Ακρόπολη στην Αθήνα (.σ.σ δεν είναι τυχαία η τοποθεσία των δηλώσεων), μίλησε σε τουρκικό κανάλι για:

Τούρκους στη Δυτική Θράκη! Αποκαλεί τον Ερντογάν ως “Πρόεδρός μας”! Αναφέρει ότι είναι Τούρκος Βουλευτής! Αναφέρεται στη Δυτική Θράκη ως Δυτική μας Θράκη! Αναφέρει μητέρα πατρίδα την Τουρκία!

Και το εύλογο το ερώτημα το δικό μας:

Υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο με εθνική συνείδηση, υψηλό πατριωτικό φρόνημα και εθνικές ευαισθησίες για να καθίσει στο σκαμνί τον κ. Ιλχάν Αχμέτ;;

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...