Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΠετά… πετά ...

Πετά… πετά ο αετός Βασίλης Τερλέγκας.

terlegkasΜετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε σε συναυλία που έδωσε στην Γερμανία ο Βασίλης Τερλέγκας μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο, όπου αποθεώθηκε από τους ομογενείς μας και οι οποίοι του ζήτησαν ξανά και ξανά να τραγουδήσει πολλές φορές ακόμα το νέο του ζεϊμπέκικο τραγούδι με τίτλο “Αετός να γίνεις να πετάς”, με το οποίο το κέφι απογειώθηκε στα ύψη ,τώρα ετοιμάζεται να διασκεδάσει τους ομογενείς της Β. Αμερικής, Αυστραλίας, και τους Έλληνες της Κύπρου.

Αξίζει να σημειωθεί , για το “Αετός να γίνεις να πετάς” που άγγιξε πολλές καρδιές, και που σπάει ρεκόρ στο Youtube, αλλά και στα ψηφιακά και τα αναλογικά ραδιόφωνα ,ο κόσμος τα έψαχνε σε παλιά δισκογραφία του καλλιτέχνη.Που να φανταστούν πως πρόκειται για νέο τραγούδι και αυτό γιατί εδώ και χρόνια τα χορευτικά Ζεϊμπέκικα, έχουν εξαφανιστεί από το ελληνικό πεντάγραμμο ,όπως και από τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής λαϊκός βάρδος Βασίλης Τερλέγκας, στα μέσα Ιουλίου ξεκινά μεγάλη υπερατλαντική περιοδεία στις ΗΠΑ, (Νέα Υόρκη , “Ατλάντικ city. Λας Βέγκας), και στην ομογένεια του Καναδά ( Μόντρεαλ και Τορόντο), όπου των περιμένουν με πολύ αγάπη, καθώς ο καλλιτέχνης είχε πάρα πολλά χρόνια να εμφανιστεί στα μέρη τους.

 

 

adamantidis -terlengas

Εν συνεχεία , θα πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις στην μακρινή Αυστραλία ( Σίδνεϋ και Μελβούρνη) , και θα κλείσει την περιοδεία του στην Κύπρο.

Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη ,ο Βασίλης Τερλέγκας έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για την χειμερινή περίοδο , τόσο για το εξωτερικό , ‘όσο και για τις πίστες των Αθηνών & Θεσσαλονίκης, τις οποίες θα αξιολογήσει του δέοντος.

 

Βασίλη…, αετός να γίνεις ,να πετάς και όλα να τα κρίνεις….

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...