Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΠετά..,πετά ο Γιώργος...

Πετά..,πετά ο Γιώργος Μαζωνάκης για Αυστραλία ;;;;;

maz2.bmpΝαί…,ναί  πετά και μάλιστα τα Χριστούγεννα όπου θα διασκεδάσει την ομογένεια  όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Musika Entertainment, η οποία  εξήγησε το γιατί πήρε αναβολή ο ερχομός του που ήταν το Ιούνιο  όπως είχε ανακοινωθεί.

«Ο λόγος που αναβάλαμε τον ερχομό του Γιώργου Μαζωνάκη στην Αυστραλία», είπε η εκπρόσωπος (της M E,) «ήταν ότι αφού εμείς είχαμε αναγγείλει ότι θα τον φέρουμε σε τακτή ημερομηνία, εντούτοις, κάποιοι κύριοι φρόντισαν εκ των υστέρων να φέρουν σχεδόν στην ίδια ημερομηνία τον… Νότη Σφακιανάκη.

Έτσι, αναγκαστικά, μεταθέσαμε την ημερομηνία για τον Γιώργο Μαζωνάκη στις γιορτές των Χριστουγέννων».

Πράγματι, ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει έλθει μια φορά πριν χρόνια στην Αυστραλία, θα είναι μαζί μας και, συγκεκριμένα, στη Μελβούρνη, την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, και θα εμφανιστεί στην αίθουσα Peninsula στο Docklands.

Πρόκειται για μια αίθουσα που διαθέτει όλους τους όρους για μια καλή και άνετη διασκέδαση και  που ήδη την γνωρίζουν οι μουσικόφιλοι της παροικίας  από την εκεί εμφάνιση της Πέγκυ Ζήνα και του Κώστα Καραφώτη.

Η τουρνέ του Γιώργου Μαζωνάκη στην Αυστραλία θα αρχίσει από την Αδελαΐδα την Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων), ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του θα είναι στο Σίδνεϊ όπου την επόμενη μέρα (Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου – Boxing Day) θα κάνει την δεύτερή του εμφάνιση.

Τέλος, ο εκλεκτός τραγουδιστής,  θα είναι στη Μελβούρνη τη Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου όπου και θα ολοκληρώσει την μίνι περιοδεία του.

Μαζί του θα έχει την τραγουδίστρια Κέλλυ και τον τραγουδιστή Στέλιο Μάξιμο, ενώ ετοιμάζει και μια έκπληξη (τραγουδίστρια θα είναι) την οποία θα δουν ξαφνικά μπροστά τους οι μουσικόφιλοι!

πηγή;neoskosmos

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...