Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔικαστικάΠεριοδεία υποψ.Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ...

Περιοδεία υποψ.Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ σε εργοτάξια και στα δικαστήρια

Βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

xarisis-moytafidis-lamtzidismoytafidis-lamtzidisΠεριοδεία πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, σε εργοτάξιο της του Δήμου Καλαμαριάς οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α Θεσσαλονίκης Μανόλης Λαμτζίδης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Θέμης Χαρίσης συνοδευόμενοι από το Στέφανο Καργάκη αυτοδιοικητικό στέλεχος του Δήμου Καλαμαριάς

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μίλησαν σε ανοιχτή συνέλευση των εργαζομένων , όπου ανέπτυξαν συνοπτικά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ζητήματα συγκυρίας , ενώ απάντησαν και σε ερωτήσεις τους ιδιαίτερα σε σχέση με εργασιακά ζητήματα, καταπολέμησης διαφθοράς, κατάργησης των προνομίων της «πολιτικής τάξης», ζητήματα που απορρέουν από την «ελαστικοποίηση» των εργασιακών σχέσεων , ενώ τόνισαν την ανάγκη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αμβλύνει τις επιπτώσεις της συμφωνίας, να συνεχίσει τον αγώνα κατά της διαφθοράς και να διασφαλίσει την σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη πραγματοποίησαν στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης οι υποψήφιοι βουλευτές της Α και Β Θεσσαλονίκης Κ. Αμπατζάς, Γ. Βερβέρης, Μ. Λαμτζίδης, Ν. Παρασκευόπουλος , πρ. Υπουργός Δικαιοσύνης συνοδευόμενοι από συνδικαλιστικά στελέχη της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Δικηγόρων Ρωξ. Κωστατζίκη, Φ. Αχτσίδου και Αθηνά Γούλιαρου και Έρση Φωτοπούλου.

lamtzidis -omada syriza4

lamtzidis -omada syrizalamtzidis -omada syriza3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν με τους Προϊσταμένους του Εφετείου και Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Οι επικεφαλής των σχηματισμών ως το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή έθεσαν το ζήτημα της στέγασης των υπηρεσιών, που εντείνεται με την υπερλειτουργία του ειρηνοδικείου λόγω των υποθέσεων των «υπερχρεωμένων νοικοκυριών», ενώ τόνισαν ότι η μηχανοργάνωση των υπηρεσιών προχωρά καλά και με γοργούς ρυθμούς.

Στη συνέχεια, στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΣΘ Ν. Βαλεργάκη και μέλη του ΔΣ , οι εκπρόσωποι των δικηγόρων τόνισαν το πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας που είχαν με το Ν. Παρασκευόπουλο, όταν ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης, καθώς και την πάγια αντίθεση του σώματος με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, ζητώντας μέχρι την έναρξη εφαρμογής του να αρχίσουν διαδικασίες επανεξέτασης και αναθεώρησής του, διότι οι ρυθμίσεις του είναι και προβληματικές και δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την εκτίμηση και την υποστήριξη στους αγώνες του δικηγορικού σώματος, διατύπωσαν κρίσεις, γνώμες και παρατηρήσεις για όλα τα εκκρεμή ζητήματα του χώρου της δικαιοσύνης.
(Το παρόν αποτελεί ατομικό Δελτίο Τύπου του Υποψηφίου Μανόλη Λαμτζίδη)
Ομάδα υποστήριξης του υποψηφίου

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...