Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΠερίπατο πήγε το...

Περίπατο πήγε το ψηφιακό “debate”

Για τη απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno, καθώς η πρόσκληση που απήυθυνε ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης προς τους αρχηγούς των 5 κομμάτων, πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων.

Στα πλαίσια των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου 2009, ζητήθηκε από τους 5 αρχηγούς με 10 ουσιαστικά επιχειρήματα να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αναγνώστε της τηλεφημερίδας , που ενδεχομένως σχεδίαζαν να καταλήξουν στις παραλίες, αντί να πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν. More...

Εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση τους για τα τεράστια προβλήματα, που αντί να επιλύονται, εξογκώνονται λόγω της παντελής αδιαφορίας όλων των πολιτικών.

Τα επιχειρήματα των 5 αρχηγών ακόμα και έναν αναγνώστη να έπειθαν θα ήταν κέρδος, από την ψήφο διαμαρτυρίας.

 Εντούτοις οι πέντε αρχηγοί για λόγους που εκείνοι έκριναν, προτίμησαν να αδιαφορήσουν, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως με τον λαό δεν επικοινωνούν ουσιαστικά, και κυριολεκτικά, παρά τα τεράστια κονδύλια που εισπράττουν, και τα 5 κόμματα για την ενημέρωση, με τα γραφεία τύπου και τον μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων, καθώς και γραμματέων και Φαρισαίων που απασχολούν για το σκοπό αυτό.

Παρά ταύτα οι πολίτες παραμένουν στο σκοτάδι, χωρίς να πάρουν απαντήσεις. Ακόμα δε η επικοινωνία από τα μέσα της νέας τεχνολογίας, όπως είναι ο ηλεκτρονικός τύπος, e-mail, είναι ανύπαρκτη.

Κατά τα άλλα μας υπόσχονται ανάπτυξη στην Ευρωζωνικότητα, για την οποία οι ίδιοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα.

 Εν πάσει περιπτώσει δεν με εκπλήσσει η αδιαφορία τους, όπως στην προκειμένη περίπτωση, να μην απαντήσουν καν στην πρόσκληση που απήυθυνε ο Δημοσιογράφος της τηλεφημερίδας Νίκος Βάνης για λογαριασμό των αναγνωστών της.

Να μην βρεθούν λοιπόν προ εκπλήξεως οι πολιτικοί μας αν την 7η Ιουνίου οι πολίτες θα ρίξουν ψήφο διαμαρτυρίας από την παραλία που θα κολυμπούν αμέριμνοι. Άϊντε και με την νίκη!!!!!!

Η Πρόσκληση

Παρασκευή, 22 Μάιος 2009,(στάλθηκε ξεχωριστά και στους 5 αρχηγούς κομμάτων με το ίδιο περιεχόμενο).

Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ

 Κώστα Καραμανλή (22 Μάιος 2009, 18:47)

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε Γεώργιε Παπανδρέου (22 Μάιος 2009, 9:28)

Αξιότιμη κυρία Γενική Γραμματέα Αλέκα Παπαρήγα (22 Μάιος 2009, 18:14 )

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (22 Μάιος 2009, 9:51 )

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε Γιώργο Καρατζαφέρη (22 Μάιος 2009, 18:28

Για την απόλυτη τηλεφημερίδα www.elliniko-fenomeno.gr θα ήθελα με δέκα βήματα, με σύντομα και ουσιώδη επιχειρήματα να πείσετε τους αναγνώστες της, εν όψιν των Ευρωεκλογών, γιατί ο Έλληνας Ευρωπαίος πολίτης θα ήταν προτιμότερο να ψηφίσει το πολιτικό κόμμα” “ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ -ΛΑΟΣ” “που ηγείσθε.

Οι δια χειρός απαντήσεις σας στα δέκα επιχειρήματα, καθώς και οι “μη” ενδεχόμενες απαντήσεις θα δημοσιευθούν στην δημοφιλή τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr.

Σε κάθε περίπτωση η τηλεφημερίδα και προσωπικά ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης σας εύχεται καλό και δίκαιο εκλογικό αγώνα.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση

Νίκος Βάνης

Δημοσιογράφος

Κατά τα άλλα στο γυαλί της χθεσινής αναμέτρησης οι πέντε αρχηγοί δήλωσαν μεταξύ άλλων…

Πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής «Το δρόμο των αποφάσεων, των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων καλώ τους πολίτες να τον κάνουμε μαζί»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «Η ψήφος μας είναι σημαντική για μια νέα αρχή, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη» Η ψήφος επηρεάζει την ζωή όλων μας και καθορίζει την πορεία της Ελλάδας ».

H Γ.Γ του ΚΚΕ «Χρειάζεται αιφνιδιαστική αντεπίθεση, να μας ψηφίσουν και όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας , εμείς αισθανόμαστε ότι έχουμε κάνει το καθήκον μας. Όχι, δεν είμαστε ίδιοι»

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Είμαστε «αποφασιστικοί, μεθοδικοί και δυναμικοί. Σκεπτόμαστε με αγάπη στον Έλληνα»

Τα συμπεράσματα δικά σας !

 

Nikos, I need your voice on health care
Απάντηση του Δημοσιογράφου Νίκου Βάνη
 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...