Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαππάς Βενέδικτος: «Ευχαριστώ...

Παππάς Βενέδικτος: «Ευχαριστώ τον απίθανο κ. Κασναφέρη»

 Από το περασμένο καλοκαίρι είναι παίκτης της Μόναχο 1860.

Από το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο, και δη τη Scoda Ξάνθη, που ήταν ο τελευταίος του σταθμός στη Super League, έφυγε χωρίς να ήταν επιλογή του, όπως δήλωσε ο Χάρης Παππάς στο “dafna.gr”, τονίζοντας τον αρνητικό ρόλο του Γιώργου Καζναφέρη τόσο στη δική του αποχώρηση αλλά και στη φετινή πορεία της ακριτικής ομάδας.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονική περίοδος για μένα, καθώς μου ζητήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας να λύσω μετά από μόλις ένα χρόνο το τριετές συμβόλαιο μου.

Πίσω από την ενέργεια αυτή κρύβεται ο απίθανος κ. Κασναφέρης (τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη από το 2008), χάρη στα έργα του οποίου η Ξάνθη κατρακύλησε στο βαθμολογικό πίνακα και θα βρισκόταν με το ένα πόδι στη Β΄ Εθνική, αν δεν ερχόταν ο κ. Ματζουράκης.

Εγώ από το καλοκαίρι ακόμη είχα προειδοποιήσει τον κ. Πανόπουλο, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα, ότι η έλευση ανθρώπων παντελώς ξένων προς την ομάδα, όπως ο κ. Κασναφέρης, ίσως αποδειχτεί μοιραία. Εγώ, πάντως, εκ των υστέρων οφείλω «ευγνωμοσύνη» στον αγαπητό κ. Κασναφέρη, καθώς μου έδωσε τη δυνατότητα ν’ αγωνιστώ σ’ ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σε κατάμεστα γήπεδα».

Ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στο γερμανικό σύλλογο από το καλοκαίρι και παρότι η αρχή ήταν δύσκολη, ο Χάρης Παππάς γνωρίζει ότι το ποδόσφαιρο είναι στοίχημα που πρέπει να αγωνιστείς αρκετά για να κερδίσεις.

«Αρχικά είχα πρόβλημα με την ένταση των προπονήσεων, γεγονός που μου κόστισε και τον παραγκωνισμό από τη βασική ενδεκάδα. Τον τελευταίο καιρό εγκλιματίστηκα όμως πλήρως σ’ αυτό το επίπεδο μ’ αποτέλεσμα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος εδώ και ελπίζω να παραμείνω πολλά χρόνια εδώ, καθότι με γεμίζει απ’ όλες τις απόψεις».

Της μεταγραφής του στην ομάδα της Ξάνθης προηγήθηκε το πέρασμα του βραχύσωμου επιθετικού από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, οι οποίες αν και αμφότερες σύντομες, δεν του άφησαν το ίδιο θετικές αναμνήσεις.

«Από τον Ολυμπιακό δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο, μου φέρθηκαν άψογα, κάτι που δεν ισχύει για την ΑΕΚ. Εκεί μου ζήτησαν να φύγω από την ομάδα μόλις μια μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Παρ’ όλα αυτά με στενοχωρεί το γεγονός ότι η ΑΕΚ ταλανίζεται από προβλήματα και ελπίζω να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει στις επιτυχίες».

Τέλος, ο Χάρης Παππάς αναφέρθηκε και στο στοίχημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον προσωπικό του πόθο αλλά και στις πιθανότητες που έχει ώστε να βρεθεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, το ερχόμενο καλοκαίρι. «Εκ πρώτης όψεως φαντάζει όντως όνειρο, αλλά επειδή γνωρίζω ο τι ο κ. Rehhagel παρακολουθεί το γερμανικό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι αν συνεχίσω να αγωνίζομαι και να έχω καλή απόδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί το όνειρο αυτό».

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...