Πως θα βγούμε από την κρίση
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας
Υπ΄ όψιν Αξιότιμου Υπουργού κ. Παπαθανασίου
Κύριε Υπουργέ
Διαβάζουμε στις εφημερίδες ότι θα πάρετε διάφορα μέτρα για να καλύψετε το τεράστιο έλλειμμα.
Να ξέρετε ότι όλα αυτά είναι ημίμετρα. Δεν θεραπεύετε ο καρκίνος με “Panadol”
Ψίχουλα θα μαζέψετε με τα φορολογικά που προαναγγείλατε.
Θα φορολογήσετε τους ημιυπαίθριους χώρους, τους κατόχους φυσικού αερίου, τα κινητά τηλέφωνα, τα κλιματιστικά, τι πυλώτες και τους παχύσαρκους. Θα βάλετε διόδια στις διαβάσεις των πεζών. Θα αυξήσετε το Φ.Π.Α, τα καύσιμα, τα φτηνά τσιγάρα, όπως κάνετε συνέχεια. Στο τέλος θα μας αναγκάσετε να καπνίζουμε πούρα Davidoff, πιο πολύ θα σας συμφέρει.
Κύριε Υπουργέ, δεν θα καταφέρετε τίποτα, καταλάβατε το, με τέτοιο τεράστιο έλλειμμα και για να γίνουμε αξιόπιστοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει δραστικά μέτρα.
Προτείνουμε:
1) Τους συνταξιούχους που είναι κοινωνικό βάρος (μπάζα) να τους κάνετε ανακύκλωση παράγοντας σαπούνι.
Έτσι δεν θα πληρώνετε συντάξει, θα εισπράττετε και από το προϊόν της ανακύκλωσης αποκομίζοντας τεράστιο οικονομικό όφελος.
2) Το ένα εκατομμύριο ανέργους (τεμπέληδες) να τους απελάσετε από την χώρα.
Να τους στείλετε στις Αφρικανικές χώρες να πουλάνε CD.
3) Τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους των 700 Ευρώ να τους φορολογήσετε κατά το ήμισυ.
Να παίρνουν 350 Ευρώ. Τόσα παίρνουν στα Σκόπια και στην Βουλγαρία .
Κ. Υπουργέ μη διστάζετε. Μόνο έτσι θα ρεφάρετε.
Εξ άλλου από χρόνια είναι γνωστό ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε μαζοχιστές και δειλοί.
Κ. Υπουργέ, σεμνά και ταπεινά. Καλύτερα να είστε χρήσιμος, παρά αρεστός.
Προς θεού, δεν θα φορολογήσετε την τεράστια εκκλησιαστική περιουσία, την Μουσουλμανική στην Θράκη (βακούφια), την Αποστολική, την Καθολική, τις Ισραηλινές στοές, και πάσης άλλης Θρησκείας, τους εισοδηματίες από μεγάλη ακίνητη περιουσία, τις τράπεζες και τα λαμόγια. Αυτοί όλοι είναι κοινωνικοί λειτουργοί !!!!!!!!
Το μήνυμα αυτό να το μεταδώσεις παντού
Με απεριόριστο σεβασμό
Π. Ε. Η. Π