Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα της πόλης"Πέρα από το...

“Πέρα από το Άβατον”

biblio -pera apo to avato“Πέρα από το Άβατον” ,μια Έρευνα στην Μεταθανάτια Ζωή και στις Εμπειρίες από το Επέκεινα

Οι Εκδόσεις iWrite και ο γνωστός υπνοθεραπευτής Νάσος Κομιανός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο “Πέρα από το Άβατον” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Οι Εκδόσεις iWrite και ο υπνοθεραπευτής Νάσος Κομιανός σας προσκαλούν στην πρώτη μεγάλη παρουσίαση του τελευταίου μας βιβλίου με τίτλο “Πέρα από το Άβατον: Εμπειρίες του Επέκεινα” , στο  βιβλιοπωλείο Δίον (Φιλικής Εταιρείας 39 | τηλ. 2310 265 042) στη Θεσσαλονίκη.
Για το βιβλίο και για το μυστήριο της ζωής μετά τον θάνατο, θα μιλήσουν ο συγγραφέας της έρευνας Νάσος Κομιανός και ο ψυχολόγος και συγγραφέας Γιώργος Ιωαννίδης.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ…
Ο πατέρας της αμερικάνικης ψυχολογίας William James είχε δηλώσει πως «για να καταρριφθεί η θεωρία πως όλοι οι κόρακες είναι μαύροι, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να προσκομίσει έναν λευκό κόρακα».
Σ’ αυτό λοιπόν το Οδοιπορικό σε Αχαρτογράφητες Περιοχές, ο Νάσος Κομιανός προσκομίζει στους αναγνώστες δεκάδες «λευκά κοράκια», παραθέτοντας περιστατικά από την παγκόσμια βιβλιογραφία αλλά και την δική του πρακτική, που καταδεικνύουν πως ο σωματικός θάνατος δεν είναι το τέλος της ζωής.
Χωρίς να αποδέχεται τα αξιώματα της συναινετικής πραγματικότητας αλλά και του επιστημονικού και θρησκευτικού κατεστημένου, βουτάει στα βαθιά νερά και φέρνει στο φώς ανατρεπτικά δεδομένα που κλονίζουν το status quo. Μας παρουσιάζει εντυπωσιακές περιπτώσεις ανακλήσεων μνημών από προηγούμενες ζωές που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τα συμβατικά εργαλεία του ορθολογισμού.

Με στοιχεία, τεκμήρια, ακόμη και επίσημα έγγραφα, φέρνει σε δύσκολη θέση τους κατ’ επάγγελμα «σκεπτικιστές» υλιστές, και τους προκαλεί να ανοίξουν επιτέλους τα μάτια τους και να δούν μέσα από τις χαραμάδες των χαρακωμάτων τους το αντιφέγγισμα του υπερβατικού τούτου πνευματικού κόσμου.
Το Πέρα από το Άβατον είναι σίγουρα ένα βιβλίο που θα συζητηθεί.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…
Ο Νάσος Κομιανός γεννήθηκε στη Κηφισιά το 1964. Το 1981 έφυγε στις ΗΠΑ όπου και ξεκίνησε να σπουδάζει ψυχολογία στο πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα. Κατόπιν ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Old Dominion University, στην Βιρτζίνια. Εγκατέλειψε τις μεταπτυχιακές του σπουδές όταν λόγοι ανωτέρας βίας τον έφεραν πάλι στην πατρίδα μας. Το ενδιαφέρον όμως για την ψυχολογία του βάθους καθώς και το πάθος του για την ύπνωση δεν σίγασαν ποτέ.

Μετά από μεγάλες ανατροπές εν τέλει βρήκε τον δρόμο του και άσκησε, επί μια δεκαετία, το επάγγελμα του υπνοθεραπευτή στην Κέρκυρα. Είναι πιστοποιημένος υπνοθεραπευτής και πιστοποιημένος αναδρομέας θεραπευτής.
Είναι μέλος της National Guild of Hypnotists, του International Board for Regression Therapy και της Παγκόσμιας Ένωσης Αναδρομέων Θεραπευτών (EARTh) www.earth-association.org, της οποίας είναι και πρόεδρος.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα στην Journal of Regression Therapy, καθώς και στο περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Έχει κάνει πολλές διαλέξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει καθιερώσει καινοτόμες θεραπευτικές μεθόδους ενώ το Πέρα από το Άβατον είναι το δεύτερο βιβλίο του. Από το 2013 έχει πλέον επιστρέψει στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ζωή και το έργο του: www.hypnoscopesis.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...