Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔικαστικάΟ 36χρονος Γερμανός...

Ο 36χρονος Γερμανός εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 18 Αυγούστου σε δασική περιοχή του Νεοχωρίου σε πευκόφυτη έκταση, όπου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά

Ο κατηγορούμενος από τη Γερμανία αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή για εμπρησμό σε δασική περιοχή του Νεοχωρίου.
Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 36χρονου Γερμανού, ο οποίος συνελήφθη για εμπρησμό σε δασική περιοχή του Νεοχωρίου.

Σύμφωνα με το halkidikinews., o κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.
Oι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα, προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση και να προσδιορίσουν τα ακριβή κίνητρα του δράστη.
Ο 36χρονος Γερμανός εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 18 Αυγούστου σε δασική περιοχή του Νεοχωρίου σε πευκόφυτη έκταση, όπου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά χωρίς να καταβάλλει καμία προσπάθεια για την κατάσβεση της ή ενημέρωσης των αρχών.
Όπως διαπιστώθηκε κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκε η προαναφερόμενη πυρκαγιά, εκδηλώθηκαν άλλες δύο μικροεστίες πυρκαγιάς, οι οποίες κατασβέστηκαν άμεσα πριν επεκταθούν.
Στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 αναπτήρες.
Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 36χρονος δεν διέμενε σε κάποιο τουριστικό κατάλυμα στην περιοχή και ήταν περιπλανώμενος στην περιοχή της Χαλκιδικής.
Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν αρνήθηκε να πει οτιδήποτε για την εκδήλωση της πυρκαγιάς ενώ σε σήμα της Ιντερπόλ με την οποία ήρθαν σε επαφή οι ελληνικές αρχές αναφέρεται ότι η τελευταία διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλώσει ο δράστης ήταν η Κολωνία στη Γερμανία.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...