Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔηλώσεις επωνύμωνΟ Χρήστος Βάρδας

Ο Χρήστος Βάρδας

nomos.jpgέγκριτος νομικός και μέλος του δικηγορικού συλλόγου Θεσ/νίκης σε τηλεφωνική συνομιλία στην εκπομπή “Ραδιοξυπνήματα” με τον Νίκο Βάνη, αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές του συλλόγου τον Φεβρουάριο. Για τους 14 υποψηφίους τόνισε, ότι οι συνάδελφοι δικηγόροι απ΄ όλες τις παρατάξεις θα πρέπει να ενωθούν και να συμβάλλουν τα μέγιστα για το συμφέρον του συλλόγου, να αφήσουν τις κομματικές γραμμές, και να δουν τα σοβαρά προβλήματα του συλλόγου που χρίζουν άμεση επίλυση, όπως το ασφαλιστικό και η εκκαθάριση του μητρώου τον δικηγόρων.

Αναφέρθηκε στο πρόσφατο επίσημο ταξίδι του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Τουρκία, όπου με παράπονο διαπίστωσε, πως το μόνο που μάθαμε είναι να κάνουμε συνεχείς υποχωρήσεις, αντί να δείξουμε την πυγμή μας.

Μίλησε ακόμα για την σχολή της Χάλκης και για το Πατριαρχείο, όπου ο Δικηγορικός σύλλογος της Θεσ/νίκης είναι σύμβουλος του Πατριαρχείου και του Πατριάρχη, είναι στο πλευρό του ότι κι αν χρειαστεί.

Για την Βόρεια Ελλάδα που πλήττεται σοβαρά από ανεργία τόνισε πως η κυβέρνηση την εγκατέλειψε εντελώς , παρ΄ όλα που ο πρωθυπουργός είναι Μακεδόνας.

Για την κόντρα μεταξύ Γ. Παπανδρέου και Ε. Βενιζέλου είπε πολύ χαρακτηριστικά “…Αν ζούσε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου αυτά τα χάλια δεν θα υπήρχαν στο κόμμα”. Είναι σήψη των καιρών μας.

Όπως σήψη των καιρών μας είναι οι πρωτοφανείς δημοσιογραφικές κόντρες των τηλεοπτικών παραθύρων, και εκδοτών, και τους μεγάλους μισθούς που καπαρώνουν λίγοι και εκλεκτοί δημοσιογράφοι με 5-10-20 δουλειές, συμφώνησε  δε απόλυτα με την παρέμβαση στην συζήτηση του Νίκου Βάνη, ο οποίος είπε ότι αυτά τα φαινόμενα είναι η βιτρίνα, ρίχνουν στάχτη στα μάτια, για τα προβλήματα του κλάδου, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί δημοσιογράφοι που εργάζονται ανασφάλιστοι με 150-200 Ευρώ μισθό, αυτή είναι η αλήθεια.

Κλείνοντας κατέθεσε την προσωπική του διαπίστωση σχετικά με το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό, μέγα θέμα, ότι όταν ο ίδιος στα χρόνια που θα συνταξιοδοτηθεί θα λαμβάνει 300 Ευρώ, όσα δίνει σήμερα ο ΟΓΑ, και ας είμαι επιστήμονας. Αυτά μας δήλωσε σε γενικές γραμμές ο Δικηγόρος κύριος Χρήστος Βάρδας.

Την τελευταία είδηση για τις εκλογές στον δικηγορικό σύλλογο Θεσ/νίκης έδωσε ο υποψήφιος δικηγόρος Λάμπρος Βολιώτης, σε προσωπική επαφή που είχε με τον Νίκο Βάνη, επικαλούμενος προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους δεν θα είναι υποψήφιος στην κούρσα της διαδοχής.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...