Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΟ Υπουργός υγείας...

Ο Υπουργός υγείας από την τηλεόραση αναλύει την θεωρία του περί υγείας

Ακούγοντας τον Υπουργό υγείας στην τηλεόραση διαπίστωνε κανείς πως είχε άγνοια από τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες.

Η ερώτηση λοιπόν που απευθύνω στον υπουργό είναι, “πως είναι δυνατόν ένα και μοναδικό φάρμακο όπως είναι το ebixa που χορηγείται σε ασθενείς που πάσχουν από  άνοια και Alzheimer, η συμμετοχή που πλήρωναν πριν 2-3 ημέρες γ΄ αυτό το φάρμακο ήταν 4,80 και από χθες  να διαμορφώνεται  στα 15 Ευρώ;;

Εάν η μηνιαία δοσολογία για ένα ασθενή που πάσχει από  σύνδρομο Alzheimer είναι 2 κουτιά( 60 χάπια ), τότε αυτός καλείται να πληρώσει 30 Ευρώ.

Όταν δε λαμβάνει και σύνταξη 405 Ευρώ, εκτός του ότι δεν θα μπορεί να πληρώσει τα φάρμακα του, αλλά κυρίως δεν  θα έχει την δυνατότητα να ζήσει με τα χρήματα που του απομένουν.

Μάλλον τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη τον ενδιαφέρει το λογιστικό κομμάτι των τοκογλύφων, που επισήμως η Ελλάδα για τοκοχρεολύσια δίνει 47. 800.000.000 Ευρώ και κάτι ψιλά.  Το δε Ελληνικό χρέος μέσα σε ένα χρόνο εκτοξεύτηκε στα 110 δις, άρα το συνολικό χρέος της Ελλάδος σήμερα είναι 510 δις.

Κύριε Υπουργέ, πολύ καλά μας τα λες από την τηλεόραση. Στην ρητορική θεωρεία είστε άπιαστοι. Τα γυρίζεται  από εδώ κι εκεί μέχρι να βγουν οι αλχημείες στα μέτρα τις τρόικας.    Γιατί δεν κόβετε από τους τοκογλύφους τα τοκοχρεολύσια για να περάσουμε και στην πράξη  με λογική απαίτηση ;

Συνεπώς, εσείς και όλη η κυβέρνηση αφήστε τις θεωρίες και γίνεται πιο πρακτικοί  υπηρερώντας τον λαό και μόνο των λαό, κάτι που ξεχνάτε συστηματικά , ενώ δεν έχετε ( ακόμα) Alzheimer, απλά συντηρείτε με λυγμένα  γεννόσημα   τα μονοπωλιακά  αιμοβόρα αρπαχτικά .

Μόνο όποιος  έχει στην οικογένεια του ασθενή με Alzheimer,  ξέρει τι τραβάει, το να τους κόψετε ( λόγω της απαγορευμένη  τιμής  για τα πορτοφόλια τους ) την πρόσβαση τους σε αυτά τα  φάρμακα, είναι  διαρκείς έγκλημα   χωρίς τιμωρία

Θα έπρεπε να γνωρίζεται ως υπουργός υγείας, πώς η ” άνοια ” είναι ένα κοινωνικό  παγκόσμιο φαινόμενο,είναι η νόσος  που αποκαλείται  και ως το “τσουνάμι του 21ου αιώνα”!

Περιμένουμε άμεσα λύσεις  εδώ και τώρα και όχι θεωρίες , με αυτά δεν πείθεται ούτε ο επιστημονικός  κόσμος της χώρας, πόσο μάλλον να σας πιστέψουν οι πολίτες. 

Γραμματικόπουλος Γεώργιος

Νόσου Αλτσχάιμερ: η επόμενη ημέρα.

      

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...