Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΓνώμεςΟ Τόλης Βοσκόπουλος...

Ο Τόλης Βοσκόπουλος που δεν είχε σχέση με τα χρήματα που επαίρνε κάθε βράδυ- αυτό μου εκμυστηρεύτηκε η Έλενα Ροδά ,,Ο έρωτας με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο Nίκο Βάνη και Elliniko Fenomeno Web Radio…

Ρεπορτάζ του Νίκου Βάνη

Ο Τόλης Βοσκόπουλος που δεν είχε σχέση με τα χρήματα που επαίρνε κάθε βράδυ αυτό μου εκμυστηρεύτηκε η Έλενα Ροδά Ο έρωτας με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο Nίκο Βάνη και Elliniko Fenomeno Web Radio…

Ελένη Ροδά, που δεν έπινε και δεν κάπνιζε, ξεκίνησε την καριέρα της από τη δραματική σχολή και το θέατρο Γρήγορα, όμως, την κέρδισε το πάλκο, όπου εκεί μεγαλούργησε.

Ελένη Ροδά, Με Τόλη Βοσκόπουλο Είχαμε μία πολύ έντονη σχέση Φτάσαμε να ορμίσουμε και ο ένας πάνω στον άλλον είναι γνήσιο αρσενικό.

Ο έρωτας έπαιζε σημαντικό ρόλο για εκείνη, αλλά ποτέ δεν είπε ότι «αυτός ήταν ο έρωτάς μου»

Για ανθρώπους που ήμουν ερωτευμένη μπορούσα να σκοτωθώ όπως ο Τόλης

Ελένη Ροδά η Έλενα Ροδά Ο έρωτας με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο Nίκο Βάνη και Elliniko Fenomeno Web Radio…

 

Γιαννίκος: o “πατριάρχης” της Ελληνικής διασκέδασης

Να πάμε λίγο στην “Καπνουλού”.Αχ αυτή η “Καπνουλού”, ενώ δουλεύαμε με την Θάλεια στην “Κουΐντα” στην Αθήνα, κοίταξε πως έστησα την “Καπνουλού”. Δούλευε και ο Τ. Βοσκόπουλος στην “Κουΐντα” με την Θάλεια

Ν. Βάνης: Κύριε Γιαννίκο να μας πείτε και για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Γιαννίκος: Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ένας εκ των μεγαλυτέρων τραγουδιστών, που έβγαλε η Ελλάδα.

 

Πέθανε Τόλης Βοσκόπουλος ο «ανεπανάληπτος» αφήνοντας φτωχότερο το ελληνικό τραγούδι.

ην τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών άφησε σήμερα ο «άρχοντας» Τόλης Βοσκόπουλος, αφήνοντας φτωχότερο το ελληνικό τραγούδι.

Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής υπέστη ανακοπή καρδιάς και δεδομένων των προβλημάτων υγείας που είχε τον τελευταίο καιρό, δεν άντεξε.

Ο ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, την κόρη του Μαρία και όλη την Ελλάδα λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος λατρεύτηκε και επιτυχίες του όπως το «αναμνήσεις», «περασμένες μου αγάπες», «να κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα», «ανεπανάληπτος», «μια αγάπη», «στοιχηματίζω», «αγωνία» και «αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά» έρχονται στα χείλη όλων και τραγουδιούνται από πολλές γενιές Ελλήνων και Ελληνίδων.

Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στον Πειραιά (Κοκκινιά) από Μικρασιάτες γονείς.

Ήταν το δωδέκατο παιδί της οικογένειας Βοσκόπουλου (είχε11 αδελφές). Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1958, σε ηλικία 18 ετών σε σκηνοθεσία Θάνου Τράγκα, και πέντε χρόνια αργότερα, το 1963, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο.


Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι Βήμα-βήμα του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Λυκούργου Μαρκέα. Η καθιέρωσή του στο πεντάγραμμο ήρθε με την Αγωνία τη σημαδιακή χρονιά του 1968 (σύνθεση Γιώργου Ζαμπέτα) που μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις, ένα άπιαστο νούμερο για εκείνη την εποχή.

Έχει ένα εντυπωσιακό φάσμα συνεργασιών, ερμηνεύοντας τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, του Μίμη Πλέσσα, του Άκη Πάνου, του Θανάση Πολυκανδριώτη, του Μάριου Τόκα, του Γιάννη Πάριου, του Γιώργου Κατσαρού, του Κώστα Βίρβου, του Φοίβου και πολλών άλλων.

Στην ιστορία έχει μείνει η συνεργασία του με τον Στράτο Διονυσίου. Μάλιστα όταν οι 2 καλλιτέχνες τραγουδούσαν στη Θεσσαλονίκη ένα απόγευμα αποφάσισαν να πάνε να παίξουν μπιλιάρδο. Η αγάπη του κόσμου για τα λαϊκά είδωλα ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε λίγη ώρα έξω από τη καφετέρια είχαν μαζευτεί χιλιάδες θαυμαστές με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να μπορέσουν να βγούν από το μαγαζί.

Για παραπάνω από 35 χρόνια όλες του οι εμφανίσεις ήταν sold-out με τον πρίγκιπα να αποθεώνεται από τους φανατικούς θαυμαστές.

Τραγούδια-επιτυχίες όπως «Δυο καρδιές», «Το φεγγάρι πάνωθέ μου», «Μα εγώ αγαπώ μία», «Και εσύ θα φύγεις», «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Οι άντρες δε μιλούν πολύ», «Άιντε στην υγειά της», «Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά», «Ανεπανάληπτος», «Πριν χαθεί το όνειρο μας», «Της Χελιδονούς το ρέμα», «Τσιγγάνα για χατίρι σου», «Ψύλλοι στα αφτιά μου», «Μου χρωστάει μια αγάπη η ζωή» και πόσα άλλα, όλα αγαπημένα, ακόμα και από κείνους που δεν λάτρεψαν το Βοσκόπουλο. Γιατί ο Βοσκόπουλος αμφισβητήθηκε πολύ.

Όμως, τι είδωλο θα ‘ταν αν δεν είχε παράφορες και ακραίες τόσο αγάπες, όσο και αντιπάθειες;

Τη δεκαετία του 1980 ο Τόλης Βοσκόπουλος θα καθιερωθεί ως Πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού με φανατικούς θαυμαστές που κάνουν κάθε δίσκο του χρυσό και πλατινένιο ενώ παράλληλα κάνουν κράτηση στα κέντρα που εμφανίζεται με το μήνα προκειμένου να εξασφαλίσουν προνομιακή θέση, κοντά στο είδωλο τους.

 

Ό Τόλης Βοσκόπουλος ο αντικαταστάτης μου είναι ο Νίκος Βερίτης δήλωσε

ο Τόλης Βοσκόπουλος, είχε μιλήσει στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου για τον Νίκο Βέρτη.

“Για τον Νίκο Βέρτη έχω να πω μόνο καλά πράγματα. Γιατί; Γιατί δεν έχει τίποτα να τον κατηγορήσω. Είναι ένα σπουδαίο παιδί, ένας θαυμάσιος καλλιτέχνης και το πιο σπουδαίο είναι ότι είναι άνθρωπος και σπουδαίος φίλος” είχε πει ο τραγουδιστής.

“Τον Νίκο Βέρτη τον λέω ο κύριος Ευτυχώς. Εννοώ ότι τον τελευταίο καιρό το τραγούδι δεν πάει καλά, ο κόσμος τραγουδάει τα ξένα τραγούδια. Ευτυχώς κάποιοι συνεχίζουν το ελληνικό τραγούδι για να μην χαθεί. Και ο Νίκος είναι ένας από αυτούς… Έχει αυτό το άστρο στο κεφάλι του και θα το πω με συγχωρείτε, ο Νίκος μου θυμίζει εμένα” είχε αναφέρει ο Τόλης Βοσκόπουλος.

“Είναι τελειομανής, είναι άνθρωπος που ασχολείται πολύ με τη δουλειά του, την αγαπάει πολύ, μέχρι τις καρέκλες ή τα τασάκια, τότε που καπνίζαμε, ασχολείται. Αυτά τα έκανα και εγώ, γιατί υπολογίζαμε πολύ τον κόσμο που θα έρθει να μας δει” είχε συμπληρώσει.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του

ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης

εφημερίδα Fenomeno news-  Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...