Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚίνημα εθελοντώνΈνα μεγάλο μπράβο...

Ένα μεγάλο μπράβο στο Σύλλογο Μεταπτυχιακών φοιτητών Πολιτικής Επιστημής, Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών φοιτητών Πολιτικής Επιστημής, του Πανεπιστημίου Κρήτης,διοργάνωσε με επιτυχία φιλανθρωπική εκδήλωση στις 24 Μαΐου 2012 με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου στο Ρέθυμνο, όπου έδωσε το παρών  μεταξύ  άλλων  και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης από το web portal elliniko-fenomeno.gr και την εφημερίδα Φαινόμενο news.

Η αξιόλογη αυτή προσπάθεια των φοιτητών του Μεταπτυχιακού Πολιτικής Επιστημής έγινε για πρώτη φορά στο νησί της Κρήτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν καθηγητές του Πανεπιστημίου, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης, φορείς της πόλης και πολύς κόσμος.

Την βραδιά παρουσίασαν οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Πολιτικής Επιστημής. Αυτήν δε την προσπάθεια αγκάλιασε ο Κρητικός – Λυράρης Νίκος Ζωιδάκης μαζί με την ορχήστρα του, ο οποίος με τις μαντινάδες του γέμισε με χαμόγελα τους παρευρισκομένους. Έγινε ένα τρικούβερτο γλέντι, με πολλά Κρητικά, δημοτικά και λαϊκά τραγούδια από τον Νίκο Ζωιδάκη, ο οποίος ήλθε στην εκδήλωση αφιλοκερδώς, μαζί με τον ορχήστρα του, αλλά και ο ίδιος συνέβαλλε στον εξοπλισμό του ήχου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο νυχτερινό κέντρο “Μούσες”( 2ο χιλιόμετρο Ρεθύμνου – Χανίων), το οποίο γέμισε ασφυχτικά, εάν κα ήταν καθημερινή, ημέρα Πέμπτη, ο κόσμος προσήλθε για να βοηθήσει αυτήν την φιλανθρωπική προσπάθεια, συμβάλλοντας με τον οβελό του, για την ενίσχυση  του κοινωνικού παντοπωλείου Ρεθύμνου.

Επίσης, τονίστηκε από τους καθηγητές, αλλά και από την Περιφέρεια Κρήτης η επιτυχής αυτή προσπάθεια των Μεταπτυχιακών φοιτητών, να βρει και άλλους μιμητές, για να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το γλέντι κράτησε έως τις πρωϊνές ώρες, η δε επιτροπή του Μεταπτυχιακού συλλόγου έδωσε συνέντευξη τύπου γι΄ αυτόν τον σκοπό, και με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα αγοραστούν μεγάλες ποσότητες τροφίμων.

 

Το Δ.Σ του συλλόγου Μεταπτυχιακών φοιτητών απένειμε στον καλλιτέχνη Νίκο Ζωιδάκη αναμνηστική πλακέτα, για την προσφορά του στην εκδήλωση.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης, Gerakari Angali Home, Fly 95,9 FM, Hotel Creta  Panorama, Pagliaccio(Ristorante Italiano), κατάστημα ενδυμάτων Ιωάννας Αλεφαντινού, ανταποκρίθηκαν και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Πάντα τέτοια να γίνονται!!!

Στις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός, θα πρέπει να υπάρχουν  τέτοιες αξιόλογες πρωτοβουλίες, ώστε  να βοηθούν τους συνανθρώπους μας.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...