Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΟ συντηρητικός υπουργός...

Ο συντηρητικός υπουργός οικονομικών του κρατιδίου της Έσσης, Πως ένας πολιτικός «Επέλεξε» να αυτοκτονήσει

Ο συντηρητικός υπουργός οικονομικών του κρατιδίου της Έσσης (ένα πλούσιο κρατίδιο και πόλος έλξης όλων των μεγάλων τραπεζών με πρωτεύουσα την Φρανκφούρτη), Thomas Schäfer, βρέθηκε αργά το βραδύ του Σαββάτου νεκρός, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή Gemarkung Hochheim.

Ο τρόπος με τον οποίο έφυγε ο «αυτόχειρας», δεν έχει ακομα ανακοινωθεί.

Πληροφορίες του makeleio.gr, που μίλησε με δημοσιογράφους του γερμανικού ειδησεογραφικού δικτύου n-tv, αναφέρουν ότι ο πολίτικος επέλεξε να πέσει μπροστά από την υπερταχεία του ICE.

Η έγκριτη εφημερίδα της Φρανκφούρτης FAZ, επικαλούμενη πηγές της Γερμανικής Αστυνομίας, αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας άφησε στην οικεία του επιστολή, όπου και εξηγεί τους λόγους της αυτοχειρίας του.

Η εφημερίδα νωρίς της Κυριακής δημοσίευσε αποσπάσματα της επίμαχης επιστολής. Επικαλούμενη ωστόσο λόγους δεοντολογίας, το συγκεκριμένο κείμενο αποσύρθηκε.

απόσπασμα της επιστολής

«Κοινωνικά και οικονομικά η κατάσταση του κρατιδίου είναι απελπιστική. Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών με έχουν φέρει στα όρια μου»

«Από την σύζυγο μου και τα παιδιά μου ζητώ να με συγχωρέσουν»

O Thomas Schäfer υπήρξε υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου της Έσσης από το 2010 με το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών. Θεωρούταν βέβαιο να αναλάβει την πρωθυπουργία του κρατιδίου μετά την αποχώρηση του σημερινού πρωθυπουργού Volker Bouffier.

Ήταν επαγγελματίας πολιτικός, παντρεμένος με τον μεγάλο ερώτα της ζωής του και είχε δυο παιδιά. Περίεργο πως ένας τέτοιος πολιτικός επιλεγεί να αυτοκτονήσει. Πληροφορίες αναφέρουνε ότι δεν άντεχε την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που θα επιφέρει ο Κορωνοϊός στην Γερμανία.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...