Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα για ΔήμουςΟ Σπύρος Πέγκας...

Ο Σπύρος Πέγκας ανακοίνωσε 18 νέους υποψήφιους με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους»

Ολοένα και αυξάνεται η δυναμική της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους» και του επικεφαλής της, υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Σπύρου Πέγκα.

Έπειτα από τη σύμπραξη με την παράταξη «Οικολογία – Αλληλεγγύη» και την παρουσίαση των βασικών αξόνων του προγράμματος για μία «Θεσσαλονίκη Για Όλους», που θα δώσει προοπτική και ελπίδα στους Θεσσαλονικείς, ο Σπύρος Πέγκας ανακοινώνει σήμερα επιπλέον 18 υποψήφιους με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους», για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για γυναίκες και άνδρες που προέρχονται από την κοινωνία των πολιτών, ακαδημαϊκοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες που έχουν θέσει ως βασικό στόχο τη βελτίωση της ζωής των Θεσσαλονικέων, καθιστώντας την πόλη πιο φιλική και «πράσινη» για τους πολίτες της.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας αναφέρει τα εξής: «Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» συνεχίζει να δυναμώνει. Σήμερα, ανακοινώνουμε άλλους 18 υποψήφιους, μαζί με τους οποίους θα δώσουμε τη μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, για να γυρίσει σελίδα η Θεσσαλονίκη και να βαδίσει επιτέλους και πάλι μπροστά. Όραμά μας η Θεσσαλονίκη να γίνει μία πόλη που αξίζει να ζούμε σε αυτήν και να νιώθουμε αναπόσπαστο κομμάτι της. Έχουμε εμπειρία, έχουμε σχέδιο, έτσι ώστε να μετατρέψουμε τη Θεσσαλονίκη σε μία πόλη εξωστρεφή, συμπεριληπτική και ανθρώπινη».

Δείτε το πλήρες άρθρο ΕΔΩ.

«Έχουμε εμπειρία, έχουμε σχέδιο, θα το κάνουμε ΠΡΑΞΗ», διαμήνυσε το βράδυ της Τρίτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στην πρώτη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», στον θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς», που παρά την υψηλότατη θερμοκρασία, γέμισε ασφυκτικά από πολίτες διαφόρων ηλικιών και κοινωνικών ομάδων.

Ο Σπύρος Πέγκας υποστήριξε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές είναι κρίσιμες και πως η Θεσσαλονίκη δεν θα αντέξει άλλη μία χαμένη πενταετία. «Αισθανόμαστε θυμό, οργή και στεναχώρια για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη μας, που αυτή την τετραετία της σημαντικής εισροής ευρωπαϊκών πόρων η πόλη δεν άλλαξε, δεν βελτιώθηκε, δεν εξελίχθηκε και δεν αναπτύχθηκε», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα μέλη της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους» είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, για να δοθεί μία ελπιδοφόρα προοπτική σε όλες και όλους.

Στη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Πέγκας, παρουσίασε συνοπτικά τους βασικούς άξονες τους προγράμματος της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», της οποίας είναι επικεφαλής.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...