Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος,μίλησε στο  web radio  elliniko-fenomeno.com, την απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, αλλά και την εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν.

Ο πρόεδρος  τόνισε χαρακτηριστικά,  “σήμερα δεν έχουμε κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά, αλλά κυβέρνηση Κώστα Σημίτη, χωρίς τον ίδιο.

Από σήμερα ξεκινά κοινοβουλευτικός έλεγχος και το πρώτο θέμα που θα θέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το εάν νομιμοποιείται ο νέος Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας να συμμετέχει σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) που είναι σε λειτουργία αρκετό καιρό, μαζί με τον Στέφανο Μάνο.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει εκποιήσει το σχέδιο “Αρχιμήδης” το οποίο επέβαλαν στα κρατικά όργανα και την Τρόϊκα μαζί με το δικηγορικό γραφείο Ρόλαντ Μπέργκερ. Το συγκεκριμένο γραφείο για να κάνει αυτήν την δουλειά αμείβεται πλουσιοπάροχα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κύριος Γιάννης Στουρνάρας είναι κουμπάρος του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάννου Παπαντωνίου”

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη, που τέθηκε από  μια ομάδα φοιτητών,   ότι οι περισσότεροι στην κυβέρνηση είναι καθηγητές, και μάλιστα θεωρητικοί που δεν έχουν ποτέ βγει στο μετερίζι της δουλειάς, πως  θα μπορέσουν στην πράξη να  πάνε την Οικονομία της χώρας μπροστά, , ο κ. Πάνος Καμμένος απάντησε : “γι΄ αυτό κατάντησε εκεί η Ελλάδα, γιατί οι καθηγητές διοικούσαν τόσα χρόνια, ήταν σύμβουλοι στα Υπουργεία, και σύμβουλοι σε κάθε Υπουργό”.

Όσο  αφορά την συνέντευξη που έδωσε   στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος  που  αναφέρθηκε  και στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι, “ ο κύριος Θ. Πάγκαλος δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί”.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,έκανε αναφορά και στο θέμα των CDS  ,ο ίδιος μίλησε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κύριο Προβόπουλο, ο οποίος  με την σειρά του έστειλε στον δικαστικό λειτουργό όλα τα στοιχεία.

Χαρακτηριστικά ο κύριος Πάνος Καμμένος τόνισε, “τώρα θα δούμε ποιοι έπαιξαν στην πτώχευση της χώρας”.

Όσον αφορά των πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που έφερε την Ελλάδα σ΄ αυτήν την άθλια , πρωτοφανής   κατάσταση, δήλωσε ότι,” οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αφήσουν έτσι την υπόθεση αυτή και οι υπαίτιοι θα δικαστούν”.

Αναφέρθηκε ακόμα στο φλέγον θέμα της Θράκης,” για την μπαγκλαβοποίηση της που προσπαθούν οι δανιστές, ο κύριος Φούχτεν, μαζί με τους Τούρκους που οργιάζουν στην περιοχή, την οποία πρόσφατα επισκέφτηκε και ο πρόεδρος των Γκρίζων Λύκων. Πάνε να ξεπουλήσουν την Θράκη, εμείς δεν θα τους αφήσουμε”

Σε άλλη ερώτηση του δημοσιογράφου, “μέχρι πότε θα έχουμε αποθέματα πετρελαίου, μια και η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνισα από 1η Ιουλίου  εμπάργκο στο Ιράν, το οποίον δίνει  αποθέματα πετρελέο  στην Ελλάδα το 38% , μάλιστα με πίστωση, απάντησε ότι, “έπρεπε η Ευρωπαϊκή Ένωση να μας καλύψει με πίστωση πετρέλαιο”.

Λάβρος ήταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων την συνέντευξη του οποίου θα διαβάσετε (σύντομα) με κάθε λεπτομέρεια από την τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr και την  θα ακούτε ανά τακτά διαστήματα από το web radio  elliniko-fenomeno.com, και από το YouTube.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...