Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Πάνος Κιάμος “Κάτσε και μέτρα”

Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου “Κάτσε και μέτρα” γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία. Το Σάββατο που ήταν σε μια έξτρα εμφάνιση στο Βόλο όπως πληροφορήθηκα έσπασαν όλες οι πόρτες.

Το βράδυ της Αναστάσεως 23 Απριλίου θα δίνει ρέστα και πάλι στο ανακαινισμένο πλέον νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο” των Αθηνών, με ένα άκρως λαϊκό πρόγραμμα, έτσι όπως τον έμαθε και αγάπησε ο κόσμος τόσα χρόνια, να τα δίνει όλα στην πίστα, και να ανεβάζει το κοινό. Μαζί του θα εμφανίζονται ο Κώστας Μαρτάκης και η Ελένη Φουρέιρα.

Η φετινή σαιζόν αν και είναι δύσκολη χρονιά για τα νυχτερινά κέντρα, εντούτοις οι φανατικοί θαμώνες του Πάνου Κιάμου της Θεσσαλονίκης θα κατηφορίσουν στην Αθήνα για να τον απολαύσουν, μια και ο καλλιτέχνης από την Θεσσαλονίκη έλειψε και αυτό έγινε αισθητό. Αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας πολλοί θα είναι αυτοί που θα πάνε στο “Ποσειδώνιο” για να τον απολαύσουν, μια και στην επαρχία έκανε όλο κι όλο 4 εμφανίσεις.

Όσον αφορά τον επιχειρηματία του “Ποσειδωνίου”, Β. Κοντόπουλο είναι ένας από τους λίγους επαγγελματίες που ξέρει πολύ καλά το αντικείμενο, που λέγεται διασκέδαση, στήνοντας πάντα ενδιαφέροντα σχήματα, στο νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο”, κινώντας πάντα το ενδιαφέρον του κοινού.

Με τα παραπάνω γραφόμενα μου  συμφωνούν πολλοί αντίπαλοι επιχειρηματίες της διασκέδασης, λέγοντας μου πολύ χαρακτιιστικά:” πρέπει να κάνουμε όλοι οι  επιχειρηματιές μια διάλεξη για να μας μυήσει ο κ. Κοντόπουλος στα μυστικά της επαγγελματική του επιτυχίας”.

Έτσι λοιπόν η παραλιακή των Αθηνών φέτος θα έχει δυνατά σχήματα και προγράμματα, διότι προβλέπω να ξεχωρίζει μακράν το “Ποσειδώνιο” σύμφωνα με την πείρα που απέκτησε μετά από πολλά χρόνια στην διασκέδαση.

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε, και να τα γράφω στα ρεπορτάζ από τις καλοκαιρινές περατζάδες μου στα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...