Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΟ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ...

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ O Αυτοκράτορας στην διασκέδαση στο YTON the music show! Από την Παρασκευή 2 Ιουλίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή …

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ O Αυτοκράτορας στην διασκέδαση στο YTON the music show! Από την Παρασκευή 2 Ιουλίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή…

Όπιο εντυπωσιακός χώρος καθ’ ομολογίαν το YTON ανοίγει την οροφή του κάνοντάς το στην πράξη το πιο καλοκαιρινό show.

Ο πιο αγαπημένος, χώρος της Αθήνας με ανοιχτή οροφή και θέα τ´ αστέρια, ανοίγει και πάλι τις πύλες του!
Το ΥΤΟΝ the music show υπόσχεται τις πιο δροσερές νύχτες στον καυτό Ιούλιο με ένα ακόμη πιο «δυνατό» πρόγραμμα από εκείνα που μας έχει προσφέρει μέχρι τώρα!

Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη σε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης (διασκέδαση)!

Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη συμμετέχουν νέοι και πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες με ωραίες φωνές και ρεπερτόριο όπως οι:
Κρυσταλία, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χρήστος Ζώτος, Χάρις Σάββα…

ΤO ΥΤOΝ είναι εκείνο το μαγαζί που άλλαξε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης και ανέβασε τον πήχη της μουσικής και αισθητικής σύστασης πολύ ψηλά.

Oμολογουμένως ένας χώρος, άκρως καταξιωμένος στη συνείδηση των οπαδών του οι Ισραηλινή οι Ισπανοί οι Γερμανοί Οι Αμερικανοί Οι Ρουμάνους Οι Βούλγαρους Οι Κινέζους σχεδόν από όλο τον κόσμο έρχονται να απολαύσουν τον ΥΤOΝ,the music show τον Νίκος Βέρτη της καλής ελληνικής μουσικής, ως μία από τις απόλυτα must επιλογές για να φτάσει η διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε φυσικά και την μοναδική πισίνα στο μπροστινό μέρος της σκηνής, με show που μαγνητίζουν κάθε βλέμμα και τοποθετούν το ΥΤOΝ σε μια κλίμακα οπτικοακουστικού υπερθεάματος.

Πρόκειται για ένα από τα στολίδια της νυχτερινής Αθήνας και είναι ένα πολύ προσεγμένο μαγαζί που κρατά αναλλοίωτο το κομμάτι της διασκέδασης από την παλιά εποχή της πρωτεύουσας, αφού όλα τα άλλα είναι απόλυτα εκσυγχρονισμένα και εξελιγμένα σε βαθμό που δεν πίστευε κανείς πως μπορεί να γίνει.

«Τhe Y Project», ένα εστιατόριο, με υπέροχες γευστικές δημιουργίες Γιαπωνέζικης κουζίνας, που γι´ αυτή τη χρονιά, θα επιμεληθεί ο διακεκριμένος και γνωστός παγκοσμίως chef, Take.

Το «Τhe Y project» πρόκειται για έναν υψηλού επιπέδου γαστρονομικό προορισμό που θα ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές αναζητήσεις του κοινού. Θα λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 22:00 – 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και από τις 2:15 – 4:00.

Γιατί ουσιαστικά, ο Νίκος Βέρτης είναι ένα όνομα ταυτόσημο με την ποικιλία, και την θέσει τα δικά του δεδομένα για ακόμα μια φορά, στο φαντασμαγορικό ΥΤOΝΤην επιμέλεια και το «στήσιμο» της παραγωγής με τα τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, υπογράφουν οι εταιρίες Theama και Entertainment productions.

Σχεδιαστής γραφικών https://www.behance.net/dimitrisvanis

ΥΤΟΝ the music show κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένεις και αυτή τη σεζόν με τον Νίκο Βέρτη.

ΥΤΟΝ

Πέτρου Ράλλη 38

Τηλ. Κρατήσεων 2103426677 – 2103453139
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή

Σε κάθε περίπτωση, η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News ( διανέμεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα) και το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com, θα συνεχίσουν τα ρεπορτάζ που αφορούν στην διασκέδαση Αθηνάς και Θεσσαλονίκης.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...