Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ο Νίκος Βέρτης στο νυχτερινό κέντρο “Αθηνών”

Vertis_Gounari Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο  με σκηνικά από Las Vegas Θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης από την Πέμπτη 23 Απριλίου 2009.Ο  Καλλιτέχνης και επιχειρηματίας του κέντρου “Αθηνών” προ ημερών έδωσαν τα χέρια και σφράγισαν την συνεργασία τους, έπεσε και η προκαταβολή ως αρραβώνας.

Ο Νίκος Βέρτης μετά το νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο περνά σε άλλα μονοπάτια, βαδίζει στα χνάρια του Γιάννη Πλούταρχου εφαρμόζοντας την ίδια συνταγή. Παράλληλα ετοιμάζει και την νέα δισκογραφία του, που θα περιλαμβάνει 11-12 τραγούδια.

Πολλοί είναι οι δημιουργοί νέοι και παλιοί οι οποίοι του έδωσαν τα καλύτερα μουσικά τους κομμάτια.

Το πρόγραμμα άκρως λαϊκό θα το ετοιμάσει ο ίδιος ο Ν. Βέρτης , όπως και το υπόλοιπο σχήμα, τους καλλιτέχνες που θα τον πλαισιώνουν θα τους επιλέξει ο ίδιος, θα είναι κυρίως από την νέα γενιά των τραγουδιστών .

Από τον Νίκο Βέρντη περιμένω να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, σχετικά με τις προηγούμενες επιτυχημένες εμφανίσεις του στην νέα καλλιτεχνική του στέγη, δεν τον φοβάμαι, ότι και αν πειραματιστεί με την εμπειρία που απέκτησε , ξέρω πως σκέφτεται και πώς λειτουργεί. Αυτό ακριβώς φάνηκε και απ΄ τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Ελληνικής διασκέδασης, δηλαδή θα κάνει επιτυχίες με το πείσμα που τον διακρίνει.

Όσο αφορά την τιμή τις φιάλης που διαμορφώνεται αυτόν τον καιρό, πιστεύω πως θα είναι σε πολύ λογικά πλαίσια.

Να ευχηθώ στον μαθητή μου καλορίζικη η νέα καλλιτεχνική του στέγη, καλό ξεκίνημα, και τα μυαλά στα κάγκελα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...