Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΟ Νίκος Βέρτης...

Ο Νίκος Βέρτης Θέατρο Γης Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 ο καλλιτέχνης που κατάφερε να κάνει τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Νίκος Βέρτης με ένα άκρως φαντασμαγορικό stage, στο Θέατρο Γης Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου με πολλά επίπεδα, που όμοιο του δεν έχει στηθεί ποτέ ξανά, υπόσχεται σε όλους μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, με μελωδίες και ήχους που θα εντυπωσιάσουν, με φαντασμαγορικά σκηνικά αλλά με πάνω από όλα τη δική του μοναδική ποιότητα.

Ο Νίκος Βέρτης στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ανανεωμένος και κεφάτος με τα αγαπημένα τραγούδια του, την αμεσότητά του, άλλοτε παρέα με την ορχήστρα του άλλοτε με την κιθάρα του θα γίνει για άλλη μία φορά ένα με τον κόσμο, στον οποίο υπόσχεται να διασκεδάσει και να τραγουδήσει με την ψυχή του.

Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη σε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης (διασκέδαση)!

Γιατί ουσιαστικά, ο Νίκος Βέρτης είναι ένα όνομα ταυτόσημο με την ποικιλία, και την θέσει τα δικά του δεδομένα για ακόμα μια φορά.

Ο Νίκος Βέρτης Αν και εντυπωσιακό φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς το κοινό αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό ότι ξέρει να ανταμείβει αυτόν που τον σέβεται τόσο με την ποιότητα των τραγουδιών και των δισκογραφικών του δουλειών όσο και με την ποιότητα της προσφοράς υπηρεσιών στο χώρο των εμφανίσεων.

20 Χρόνια Νίκος Βέρτης 20 Χρόνια Επιτυχίες. 20 Χρόνια με Πάθος για την μουσική. 20 Χρόνια Ρυθμός και μελωδία.

Ο Νίκος Βέρτης, ο καλλιτέχνης που κατάφερε να κάνει τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πάνω από 300.000 θεατές στις ζωντανές εμφανίσεις του ετησίως!Με συναυλίες sold out στα πιο εντυπωσιακά γήπεδα και θέατρα ανά την υφήλιο όπως το Wembley, το Kodak Theatre, Mirage Las Vegas, και πολλά άλλα , έρχεται πλαισιωμένος από την πιο εντυπωσιακή παραγωγή, σε λίγες πόλεις ανά την Ελλάδα και εξωτερικό!! Όποιος δεν έχει δεί τον Νίκο Βέρτη LIVE δεν γνωρίζει απλά ποιός είναι !!

 Είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που δικό του κομμάτι έχει καταφέρει να περάσει τα 200 εκατομμύρια views στο Youtube. Και μιλάμε για το «Θέλω να με νιώσεις»!

«Αν είσαι ένα αστέρι», «Θέλω να με νιώσεις», «Πες το μου ξανά», «Δεν με σκέφτεσαι», «Ένα ψέμα», «Θύμωσε απόψε η Καρδιά», «Γιατί το μετανιώνεις», «Φοβάμαι για σένα», «Πώς τολμάς», «Μεγάλα λόγια», «Πολύ απότομα Βραδιάζει», «Γιατί εγώ», «Όπου βγει», «Είσαι τρελή», είναι μόνο κάποια από τα τραγούδια με τα οποία ο αγαπημένος τραγουδιστής θα μας κάνει να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να θυμηθούμε και να νιώσουμε ανεπανάληπτες στιγμές.

Σε κάθε περίπτωση, η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News ( διανέμεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα) και το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com, θα συνεχίσουν τα ρεπορτάζ που αφορούν στην διασκέδαση Αθηνάς και Θεσσαλονίκης.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Της Μαρίας Νεγραπόντη-Δεληβάνη Χθες, 12-2 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία, για τα απλήρωτα, επί 83 χρόνια χρέη των Γερμανών, προς την Ελλάδα, από τη βάρβαρη κατοχή (έχω ήδη τοποθετηθεί στο ΦΒ). Ήταν πρωτοβουλία του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, πρέσβη ε.τ. Και, αρχικά, είχα πολλούς...

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ                  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ: 2740/29-04-2024                      Αριθ. Πρωτ: 78/29-04-2024 Αθήνα 29η Απριλίου 2024 ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ Των:        ...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΟΥ “ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η τραγωδία των Τεμπών, η ανθρώπινη τραγωδία της σύγκρουσης επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας, ο άδικος χαμός τόσων νέων αθώων ανθρώπων, ταρακούνησε συθέμελα την ελληνική κοινωνία και την συνειδητοποίησε επιτέλους, πως ένοχοι...

Η επαναστατική συμβολή της γλώσσας στη εξέλιξη του ανθρώπου.

Η εποποιϊα του ανθρώπινου είδους ξεκίνησε πριν 3-4 εκατομμύρια χρόνια. Μπορούμε όμως να θεωρήσουμε ότι ξεκίνησε πολύ πιο πριν, διότι τα βασικά στοιχεία της νοημοσύνης , η εφεύρεση και χρήση εργαλείων, καθώς και η χρήση διαφόρων ειδών γλωσσών, υπάρχουν...