Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΓνώμεςΟ Μητσοτάκης σε...

Ο Μητσοτάκης σε Τζιτζικώστα μη αναφέρεις για συμφωνία των Πρεσπών και Μακεδονία και τα συλλαλητήρια τον “μακεδονομάχων και Μέγα Αλέξανδρο και τον πατερά της Μακεδονίας τον Ίων Δραγούμη.

Γραφή Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Με φόβο αντιμετωπίζει ἡ Κυβέρνησης το ζήτημα τον προκλήσεων τον Σκοπιανών, και το καταλαβαίνω διότι Τζωρτζ Σόρος Έχει τα Λόμπι που κάνουν το κουμάντο στην ευρωπαϊκή ένωση αλλά και την Ελλάδα και τα Σκόπια τους Έχει δεμένους χειροπόδαρα.

Εθνάρχης Κωσταντίνος Καραμανλής μεγάλη τροπή για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για την Μακεδονία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τόν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και ήδη επιλεγέντα για θέση Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Απόστολο Τζιτζικώστα, προκειμένου να του επιβάλει να μην ενόχληση τον Τζωρτζ Σόρος διότι Απόστολε θα μας γκρεμίσεις θέλει προσοχή.

Ἡ ουσία είναι ὅτι οἱ Σκοπιανοί δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να εφαρμόσουν την Συμφωνία τον Πρεσπών, όσον ἀφορᾶ στο σημαντικότερο σημείο της, την ονομασία δηλαδή του κρατιδίου τους.

Επιμένουν νά καπηλεύονται τό όνομα της Μακεδονίας, αρνούμενοι ακόμη και τον γεωγραφικό προσδιορισμό «Βόρεια», τό όνομα δηλαδή πού τούς ἐδόθη με τίς Πρέσπες κατά μεγάλη παραχώρηση τής Ελλάδος.

Ὅμως ὁ κ. Μητσοτάκης προτιμά νά κρατά το ζήτημα μακράν τής ἐπικαιρότητος και προς τούτο προβαίνει προς αυτές τίς «νουθεσίες» μιλώντας στον κ. Τζιτζικώστα.

Ἕνας έξυπνος πολιτικός στην θέση του θα επεδίωκε να ἐκπροσωπεῖται ἡ χώρα μας στην Ευρώπη ἀπό πολιτικούς διακρινόμενους από εθνικό φρόνημα όπως ηταν ο Ίων Δραγούμη. , ο οποίος θα μπορούσε να μιλήση στην Ευρωβουλή με την ἴδια φρασεολογία διά της οποίας απευθύνονταν και τότες στους πολίτικους αντιπάλου όπως ο Χριστόδουλος στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.

Ἡ συνάντησής τον δύο μανδρών έγινε στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Και Φυσικά και θα πρέπει να δουμε ποιος θά αντικαταστήσει τον περιφερειάρχη και σέ να ευνομούμενο Κράτος αυτό έπρεπε να είναι το μοναδικό θέμα πού θα πρέπει να ρυθμίσουν από κοινού ὁ Μητσοτάκης και Τζιτζικώστα.

Τρέμουν τον Τζωρτζ Σόρος όπως και Σημίτης ο Παπανδρέου και ο Τσίπρας που η ΕΛΛΑΔΑ την έκαναν κοντή σε όλα τα εθνικά θέματα .

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η ΝΔ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η πολύπαθη Πεντέλη πολλές φορές έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός, από αδίστακτους εμπρηστές, από καταπατητές γης, από αναίσθητους πολίτες, αλλά κυρίως από την ανυπαρξία του ελληνικού κράτους! Ενός κράτους διά μέσω των...

Επίορκος και ξενόδουλος;; «Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή στον Α/ΓΕΕΘΑ να μην εμπλακούν οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις στην Κάσο».

 Την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ Δημήτρης Χούπης έλαβε εντολή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να μην εμπλακεί ο στρατός στην Κάσο, όπου το καλοκαίρι τουρκικά πολεμικά πλοία φέρονται να εμπόδισαν ερευνητικό πλοίο με ιταλική σημαία να...

Η Ουγγαρία μηνύει την Ευρωπαϊκή Ένωση: Ζητά αποζημίωση για την φύλαξη των συνόρων της να καταθέσει αγωγή για τον σκοπό αυτό, δήλωσε ο...

Θα απαιτήσουμε επίσης την επιστροφή των δαπανών συνοριακής αστυνόμευσης από την Επιτροπή κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης διεξάγει επίσης προπαρασκευαστικές εργασίες εδώ. Θέλουμε να λάβουμε αυτές τις δαπάνες από την Επιτροπή με νομικά μέσα, οπότε είμαστε...

Η θαλαμηγός Γιώργος Προκοπίου:

Ο λιμάνι της Χίου γεμίζει καθημερινά με εικόνες από ακτοπλοϊκά, τέσσερα με έξι επιβατηγά πλοία που έρχονται από το Τσεσμέ, γεμάτα Τούρκους τουρίστες, κότερα, και χαρούμενους επιβάτες, ενώ στα καφενεία κάθονται απόμαχοι της θάλασσας και ναυτικοί που πρόσφατα ξεμπάρκαραν. Σε...