Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΟ μανιώδης καταστροφέας...

Ο μανιώδης καταστροφέας ήχου και εικόνας

tilefona.jpgαδελφός φιρμάτου καλλιτέχνη σε Αθηναϊκό κέντρο συνεχίζει το έργο της διαπλοκής με τους θαμώνες του κέντρου. Μη δει κάποιο κινητό να φωτογραφίζει και να ηχογραφεί τον αδελφό του στην πίστα, αστραπιαία το αρπάζει με τσαμπουκά και σβήνει όλα τα αρχεία, μάλλον του πειράζει το πολύ αλεύρι. Τις πράξεις του απίστευτου μανιοκαταστροφικού, τσαμπουκά αδελφού η τηλεφημερίδα το θέμα τις έχει θίξει επανειλημένως.

 Φαίνεται πως κανείς στο κέντρο αυτό, δεν βάζει μυαλό.

Οι καταγγελίες πέφτουν βροχή για τον τσαμπουκά αδελφό. Πρόσφατα μετά τον αγώνα Ολυμπιακού – Βέροιας, οι Βεργιώτες κατέληξαν στο κέντρο όπου τραγουδούσε ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής.

 Όταν άρχισαν να βγάζουν τις πρώτες φωτογραφίες από το τραπέζι τους, νάσου ο τσαμπουκάς αδελφός  μπροστά τους σαν φάντασμα, με άγριο ύφος αρπάζει το πρώτο κινητό που βρήκε μπροστά του και σβήνει όλα τα αρχεία, προκαλώντας ζημιά στον κάτοχο του κινητού ο οποίος είχε μέσα επαγγελματικά αρχεία, με αποτέλεσμα παρ΄ολίγο να γίνει του ΙΡΑΚ εκεί μέσα.

Το αίσχος με το αγροίκο φύλακα κινητών δεν πάει άλλο. Είναι απολίτιστος ο τρόπος μεταχείρισης των θαμώνων που αφήνουν το παραδάκι τους για μια ξέγνοιαστη διασκέδαση να καταλήγει μ΄ αυτόν τον τρόπο.

Απορίας άξιον είναι πως ένας σεβαστός επιχειρηματίας, μαζί με τον καλλιτέχνη αφήνουν να αλωνίζει ο αγροίκος κατ΄ αυτόν τον τρόπο, και δεν το έχουν σχολάσει ακόμα.

Το γεγονός αυτό που διαιωνίζεται δεν πάει άλλο. Η τηλεφημερίδα από σήμερα θα εμφανίζει από ένα γράμμα του καλλιτεχνικού ονόματος του τραγουδιστή, για τον οποίον δραστηριοποιείται ο αγροίκος αδελφός, και μέχρι να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση των θαμώνων θα εμφανίσει και τα υπόλοιπα γράμματα του ονόματος, ώσπου να σχηματιστεί ολόκληρο το όνομα.

Αν παρ΄ όλα αυτά δεν αλλάξει τίποτα τότε η τηλεφημερίδα θα συνεχίσει και θα αποκαλύψει το πραγματικό όνομα του καλλιτέχνη, μπας και βάλουν όλοι τους μαυλό και σταματήσει αυτό το χάλι μάυρο.

Εάν και εφόσον δεν αλλάξει τίποτα, τότε ζήτω οι αγροίκοι, και καλά να πάθουμε εμείς που τους αφήνουμε το παραδάκι μας.

Φυσικά πολλοί θα έχουν καταλάβει σε ποιον αδελφό καλλιτέχνη αναφερόμαστε,όμως από σήμερα ισχύουν τα παραπάνω και  γράφουμε το πρώτο γράμμα <Β>

Κουμάντο με ξένα κόλυβα

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...