Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Λυράρης Νίκος Ζωιδάκης για λίγες εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο “Άφιξη Live” της Θεσσαλονίκης.

nikos-zoidakis-neo-cd-2010.jpgΑπό το νέο έτος 2011 οι Θεσσαλονικείς θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουν τον Λυράρη Κρητικό Νίκο Ζωιδάκη στο νυχτερινό κέντρο “Άφιξη Live”,τέσσερις εμφανίσεις στις 7, 8, 14, 15 Ιανουαρίου του 2011, μετά από την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του σχήματος με τον Δ. Μακρή και τους Émigré.

 Ο Κρητικός μουσικός και καλλιτέχνης μετά τις επιτυχίες του στην Ελλάδα, κατέκτησε και την Αμερική, όπου πρόσφατα περιόδευσε, στις πολιτείες  Νέας Υόρκης, Ατλάντικ Σίτυ, Λας Βέγκας, και Λος Άντζελες, όπου αφιέρωσε αμέτρητες μαντινάδες, μάγεψε με την Κρητική λύρα , όχι μόνο τους ομογενείς μας, αλλά και τους Αμερικανούς, οι οποίοι τρελαίνονται , με την Ελληνική παράδοση, και την κουλτούρα.

Καθώς η Κρητική μουσική και οι μαντινάδες, μοιάζουν αρκετά με την Αμερικάνικη κάντρι μουσική, που είναι η ταυτότητα και η σφραγίδα του Αμερικάνικου λαού, των 54τεσσάρων πολιτειών.

Οι δε προτάσεις από κάθε εμφάνιση του στις ΗΠΑ, έπεφταν βροχή.

Ο καλλιτέχνης Νίκος Ζωιδάκης τις Άγιες Ημέρες των εορτών πέρασε στην Βόρεια Ελλάδα, διασκεδάζοντας τους Θεσσαλονικείς την παραμονή Χριστουγέννων , στο παραδοσιακό μαγαζί “Αυλαία Live”, όπου πάνω από 800 άτομα των χειροκρότησαν θερμά όλο το βράδυ.

Ενώ την 1η ημέρα των Χριστουγέννων έδωσε ρέστα με το πρόγραμμα του σε κέντρο διασκέδασης της Χαλκηδόνας. Και όπως φαίνεται την νέα χρονιά θα υποδεχθεί με του κατοίκους της Ξάνθης, όπου και θα εμφανίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Ζωιδάκης είναι ένα πραγματικό Ελληνικό Φαινόμενο, “Άνθρωπος “,πάντα με το χαμόγελο, οικογενειάρχης, άλλα και ως καλλιτέχνης, κρατά και μεταδίδει την αγάπη του για την παραδοσιακή μουσική, πράγμα σπάνιο για τα σημερινά δεδομένα, της κοινωνίας μας.

Καλή Χρονιά !!!!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...