Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΟ κόσμος έχει...

Ο κόσμος έχει στρέψει την πλάτη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Γιάννης Αμανατίδης
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης – Πρώην υφυπουργός Εξωτερικών

Με τη γνωστή ρήση «ώδινεν όρος και έτεκε μυν» σχολίασε το διάγγελμα του πρωθυπουργού για την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης .

«Η αύξηση είναι λίγη και ήρθε αργά» υποστήριξε, προσθέτοντας πως θα πρέπει ο κατώτατος μισθός να ανέβει στα 800 ευρώ.

«Ο κόσμος έχει ήδη στρέψει την πλάτη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και προσβλέπει στον ΣΥΡΙΖΑ για να βελτιωθεί η καθημερινότητά του» σημείωσε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών επισημαίνοντας πως φαίνεται ότι «αυτή η κυβέρνηση προφυλάσσει τα κέρδη και τα υπερκέρδη αυτών που την στηρίζουν ενώ συμπιέζει τον κόσμο της εργασίας».

«Την ανάπτυξη τη βασίζει στη συμπίεση του κόσμου της εργασίας» είπε και «η κυβέρνηση δείχνει πανικό με τις κινήσεις που κάνει» ωστόσο, εκτίμησε ότι «ο κύβος ερρίφθη και η ευθύνη θα βαρύνει πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ για μια προοδευτική αλλαγή και τη χάραξη μιας νέας πορείας για τη χώρα».

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...