Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΟ Ηλία Παλιουδάκης...

Ο Ηλία Παλιουδάκης μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία έρχεται ο κρητικός έντεχνος ερμηνευτής της δημοφιλούς ελληνικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ για πρώτη φορά στην Β.Ελλάδα και στα Λουτρά Λαγκαδά στης  9  7  2022 …..

Ο Ηλία Παλιουδάκης μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία έρχεται ο κρητικός έντεχνος ερμηνευτής της δημοφιλούς ελληνικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ για πρώτη φορά στην Β.Ελλάδα και στα Λουτρά Λαγκαδά στης  9  7  2022 …

Μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία έρχεται με την εξαιρετική φωνή του Ηλία Παλιουδάκη στην Β.Ελλάδα και στα Λουτρά Λαγκαδά έξω όμως από την Θεσσαλονίκη και βρίσκεται τα Λουτρά Λαγκαδά.

Ο Ηλία Παλιουδάκης για πρώτη φορά στην Β.Ελλάδα και στα Λουτρά Λαγκαδά, ο κρητικός έντεχνος ερμηνευτής της δημοφιλούς ελληνικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ, θα μας ξεσηκώσει με την λίρα του!

Ο Ηλίας Παλιουδάκης και η μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με τραγούδια του αθάνατου Νίκου Ξυλούρη και τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει όπως Ο Μίκης Θεοδωράκης Σ. Ξαρχάκος, Χ. Λεοντής, Γ. Μαρκόπουλος, Μ.Τόκα τα με το Κρητικό χρώμα του.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης σε αυτή συναυλία την μεγάλη την φιλανθρωπική βάρδια θα μαγέψει με την λίρα του ΣΑΣΜΟΥ στην μουσική αποκάλυψη όπως ο “Ερωτόκριτος”..

Ο Ηλίας Παλιουδάκης δήλωσε στον Ν. Βάνης: Μας τραβά το αίμα εμάς τους Μακεδόνες και τους Κρητικούς.

Είναι αλήθεια ότι η μουσική του τόπου μου έχει παλμό, ξεφάντωμα, σου δημιουργεί την αίσθηση να θέλεις, να χορέψεις αμέσως.

Και αυτό είναι που με βοηθά πάρα πολύ, γιατί δεν είναι εύκολο ένα δημοτικό έντεχνο σχήμα να σταθεί σ΄ όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Βοηθά πάρα πολύ ο στίχος, και ο παλμός που υπάρχει στην μουσική μου.

Ξεκίνησα τελείως συμπωματικά. Τα βιώματα μου κατ΄ αρχήν στην οικογένεια τα ακούσματα ήταν πάντα η Κρητική μουσική.

Όλες οι δραστηριότητες και ότι κοινωνικό γινόταν στην οικογένεια είχε να κάνει με την Κρητική μουσική.

Στο σπίτι που γεννήθηκα και μεγάλωσα, ακριβώς δίπλα ήταν ένα Κρητικό κέντρο διασκέδασης, που από εκεί περνούσαν όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες της εποχής, ο Στενογαργανουράκης, ο Κωνσταντομουντάκης, ο Σκορδαλός, και πολλοί άλλοι

Για περισσότερα θα ακούσετε στης μελωδίες του ΣΑΣΜΟΣ στην μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία έρχεται ο κρητικός έντεχνος ερμηνευτής ο Ηλίας Παλιουδάκης της δημοφιλούς ελληνικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ για πρώτη φορά στην Β.Ελλάδα και στα Λουτρά Λαγκαδά.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ!

9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ,ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ «ΣΑΣΜΟ».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΆΚΗ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

ΑΕΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ BASKETBALL

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ»

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...