Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΟ Ερντογάν είχε...

Ο Ερντογάν είχε αψηφήσει τον…ΣΒΑΜΠ στο Νταβός!!!

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 ΦΕΒ. 2023 | Λος Άντζελες

Πολλές χώρες απέσυραν τους πρεσβευτές τους από την ΤΟΥΡΚΙΑ λίγο πριν γίνει ο…ΣΕΙΣΜΟΣ εκεί. ΤΥΧΑΙΟ;;; Ο Ερντογάν είχε αψηφήσει τον…ΣΒΑΜΠ στο Νταβός!!!

Έχουμε ζήσει για να παρακολουθήσουμε την παραγωγή…σεισμών κατά παραγγελία (ή μάλλον κατ’εντολήν) που είναι στην πραγματικότητα μια επίθεση κατά της Τουρκίας από τους…ΜΕΓΑΛΟΥΣ αυτού του κόσμου που αντιπαθούσαν παντελώς το ΣΤΗΣΙΜΟ που τους έκανε πρόσφατα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Επιπλέον, η θέση του για ουδετερότητα και μεσολάβηση στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας τους ενόχλησε βαθιά, ειδικά αφού η Τουρκία είναι η δεύτερη μεγάλη δύναμη από στρατιωτική άποψη εντός του ΝΑΤΟ.

Η θέση του Ερντογάν να εμποδίσει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, η ομιλία του στο Νταβός καθώς και η χειρονομία της αποχώρησής του στη μέση της συνέντευξης Τύπου αψηφώντας έτσι τον ίδιον τον…Κλάους Schwab δεν έμειναν χωρίς απόηχο στον ψυχρό κόσμο των ηγετών του κόσμου.

Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να πεθάνουν άνθρωποι, τόσοι άνθρωποι και με τόσο τρομερό τρόπο.

Και είναι απλώς μια προειδοποίηση, γιατί…ΠΡΟΣΕΞΤΕ….δεν ήταν η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Τουρκίας που επλήγη από τους σεισμούς. 150 μετασεισμοί καταστροφικού σεισμού, ο δεύτερος μεγαλύτερος από τον πρώτο.

Μιλάμε για σεισμούς που διεγείρονταν τεχνητά από γεωλογικά όπλα που υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό και χρησιμοποιούοντο μέχρι τώρα χωρίς να προκαλέσουν πάρα πολλά θύματα, πιθανώς για πειράματα. Ωστόσο, τώρα ΕΓΙΝΕ… ΠΡΑΞΗ.

Αν κοιτάξουμε προσεκτικά τον χάρτη της Τουρκίας, θα δούμε ότι είναι αυλακωμένος από αγωγούς φυσικού αερίου και πετρελαίου, πράγμα που είναι ένας από τους στόχους εκεί. Αλλά ανάφερθηκε ότι δευτερόλεπτα πριν από την εκδήλωση του λεγόμενου σεισμού, τους…έκλεισαν τους αγωγούς οι Τούρκοι!!!

24 ώρες πριν από τον σεισμό, 10 χώρες απέσυραν τους πρεσβευτές τους από την Τουρκία. 5 ημέρες πριν από την εκδήλωση του σεισμού, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρουμανίας εξέδωσε ταξιδιωτική προειδοποίηση για Ρουμάνους πολίτες. ΟΠΟΤΕ, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Και παρ όλο που τον «σουλτάνο» τον μισούμε με ένα με ένα ατελείωτο μίσος για ευνόητους λόγους, είναι πολύ σαφές ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν τιμωρήθηκε για το θάρρος, την αξιοπρέπεια και την τιμή του και για την εγγύτητά του με τη Ρωσική Ομοσπονδία που, στην πραγματικότητα, είναι μια θέση ουδετερότητας και μεσολάβησης για την ειρήνη. Τέτοια γενναιότητα δεν θα μπορούσε ποτέ να φτάσει ο Μητσοτάκης παρά ΜΟΝΟ στις…ονειρώξεις του!

Η Τουρκία έπρεπε να τιμωρηθεί και να υποταχθεί για να ακολουθήσει τις εντολές της Ελίτ της Παγκοσμιοποίησης. Ξαφνικά γίνεται ένας σεισμός που σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και γυρίζει την τουρκική οικονομία δεκαετίες πίσω στη εποχή της φτώχειας. Σύμπτωση;;; Νομίζω πως όχι γιατί οι «συμπτώσεις» τελικά είναι…ΑΥΤΑΠΑΤΗ!!! Μένει μόνο τώρα να …ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!!

Η παρακάτω Ρουμάνα γερουσιαστής Diana Sosoaca αναφέρθηκε πρόσφατα σε όλα αυτά σε μια δημόσια ομιλία της! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!…

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο Ιδού τα μυστικά ίχνη του καιρικού όπλου HAARP κατά τον τουρκικό σεισμό!!! Ενεργοποιήθηκαν τα συστήματα ραντάρ στις πλειγείες περιοχές!!! για να καταλάβετε!!!..

 

Πολλές χώρες απέσυραν τους πρεσβευτές τους από την ΤΟΥΡΚΙΑ λίγο πριν γίνει ο…ΣΕΙΣΜΟΣ εκεί. ΤΥΧΑΙΟ;;; Ο Ερντογάν είχε αψηφήσει τον…ΣΒΑΜΠ στο Νταβός!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...