Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚίνημα εθελοντώνΟ Δήμος Κορδελιού...

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προχώρησε και σε νέα παραγγελία πατάτας 50 τόνων.

ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ  ΣΥΝΟΛΙΚΑ 150 ΤΟΝΟΥΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

Επειδή ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των δημοτών για την αγορά πατάτας Νευροκοπίου, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προχώρησε και σε νέα παραγγελία – την τρίτη μέσα σε διάστημα τριών ημερών – 50 τόνων πατάτας.

Από την πρώτη ημέρα των παραγγελιών (Δευτέρα 12 Μαρτίου) μέχρι και σήμερα (Τετάρτη 14 Μαρτίου) έχουν εξαντληθεί 100 τόνοι πατάτας, με αποτέλεσμα η Διοίκηση να κλείσει νέα παραγγελία.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kordelio-evosmos.gr.

Οι πατάτες θα διατεθούν στη χαμηλότερη τιμή των 0, 25 λεπτών σε συσκευασίες των 20 κιλών, δηλαδή 5€ ο σάκος των 20 κιλών.

Ανώτατο όριο παραγγελίας είναι τα 60 κιλά – δηλαδή 3 σάκοι.

Η διάθεση των νέων ποσοτήτων πατάτας Νευροκοπίου, απευθείας από τους παραγωγούς, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου από τις 2 μμ – 6 μμ

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού

Στην οδό Μ. Αλεξάνδρου (δρόμος της Λαϊκής Αγοράς της Τρίτης)

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου

Στην οδό Ελευθερίας (πίσω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου).

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη διανομή θα γίνει το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 από τις 10.00 πμ έως τις 2.00μμ στα εξής σημεία:

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού

Στην οδό Παπάγου μπροστά στο 1ο Λύκειο Ελευθερίου Κορδελιού.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου

Επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με προσέλευση από την οδό Εθνικής Αντίστασης. 

Επειδή ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των δημοτών Κορδελιού Ευόσμου για την αγορά  Νευροκοπίου πατάτας που είχαν εξαντληθεί μέσα σε 6 ώρες, ο Δήμος προχώρησε και σε νέα παραγγελία  50 τόνων .

ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 Μαρτίου,μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kordelio-evosmos.gr.

Διάθεση απευθείας από τους παραγωγούς, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου, στην χαμηλότερη τιμή των 0, 25 λεπτών σε συσκευασίες των 20 κιλών λεπτών, δηλαδή 5€ ο σάκος των 20 κιλών.

Η πρώτη διανομή θα γίνει…

το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 από τις 10.00πμ έως τις 2.00μμ στα εξής σημεία:

Για τη Δημοτική Κοινότητα Κορδελιού :Στην οδό Παπάγου μπροστά στο 1ο Λύκειο Ελευθερίου Κορδελιού.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου: Επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με προσέλευση από την οδό Εθνικής Αντίστασης.

Οι παραγγελίες γίνονται μόνον μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kordelio-evosmos.gr. από χτες Δευτέρα έως την Πέμπτη 15 Μαρτίου.

Ανώτατο όριο παραγγελίας είναι τα 60 κιλά – δηλαδή 3 σάκοι.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

”Mονή της Χώρας”. Γιατί οι διαμαρτυρίες; Την εκκλησία στην Κων/πολη, μετάτρεψε σε τζαμί, η Τουρκία, επίσημα, 6 Μαίου 2024, δηλ. 571 χρόνια μετά την...

''Mονή της Χώρας''. Γιατί οι διαμαρτυρίες; Την εκκλησία στην Κων/πολη, μετάτρεψε σε τζαμί, η Τουρκία, επίσημα, 6 Μαίου 2024, δηλ. 571 χρόνια μετά την ''άλωση της Πόλης''. Χτίστηκε, επί βυζαντινής αυτοκρατορίας, τον 13ο αιώνα. Η μετατροπή δεν ενόχλησε πατριαρχείο...

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...