Μόλις ανέλαβε η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη, και πήρε τα ηνία του Δήμου Θεσσαλονίκης, είδε πως θέλει πάρα πολύ δουλειά. Όμως, με το να προσέρχονται, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι στα γραφεία τους τις μεσημεριανές ώρες, δουλειά δεν γίνεται.
Τα σκουπίδια και η ανακύκλωση δεν μαζεύονται από τα ραδιόφωνα, με τα σποτ που έδωσε ο Δήμος, για να καλοπιάσει τους ραδιοφωνατζήδες, διότι κάποια ραδιόφωνα όλα αυτά τα χρόνια χάϊδευαν τον Γιάννη Μπουτάρη, και δεν του έλεγαν την αλήθεια.
Ότι δηλαδή για να αναλάβει το Δήμο, θα πρέπει να έχει οργανώσει την ομάδα του, και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που θα κατεβάσει.
Οι σημερινοί Δημοτικοί Σύμβουλοι – Αντιδήμαρχοι δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, δεν έχουν εμπειρία, απλώς δείχνουν σαν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι και τίποτα περισσότερο.
Η Δημοτική Αστυνομία το μόνο που κάνει, είναι να μοιράζει κλήσεις στους πολίτες, για να αυξήσει τα έσοδα του Δήμου, όταν την ιδία ώρα μπροστά από τα γραφεία της δημοτικής Αστυνομίας γίνετε ο χαμός από διπλό, ακόμα και τριπλό παρκαρίσματα.
Οι λεγόμενοι πλανόδιοι – λαθρομετανάστες δε έχουν κατακλύσει τα πεζοδρόμια στο κέντρο της πόλης με τα απλωμένα σεντόνια γεμάτα από την παράνομη πραμάτεια .
Η Δημοτική Αστυνομία μέχρι σήμερα, από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση δεν μπόρεσε να συλλάβει ούτε έναν πλανόδιο – λαθρομετανάστη, και αυτό δείχνει ότι η επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας κυρία Γούλα, κατά τα άλλα καταξιωμένη δικηγόρος, δείχνει να έχει άγνοια του αντικειμένου, διότι η πάταξη και καταστολή του συγκεκριμένου εγκλήματος, θέλει μεθοδικότητα και επαγγελματισμό.
Ο τέως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας Θεόδωρος Αθανάσαρος, που διατέλεσε και πρόεδρος του συμβουλίου καταστολής του εγκλήματος, είχε κατασχέσει τόνους εμπορευμάτων από τους πλανόδιους, και με επιστολή του προς τον τέως Δήμαρχο Β. Παπαγεωργόπουλο, τον τότε Υπουργό Δημόσιας Τάξης, τον Υπουργό Οικονομικών, και το ΣΔΟΕ, ανέφερε “πως υπάρχουν παράνομες αποθήκες στην Θεσσαλονίκη και αυτές βρίσκονται στην περιοχή Μοναστηρίου, αλλά και της οδού, παραπλεύρως του Δικαστικού Μεγάρου, όπου Κινέζοι, και διάφοροι άλλοι αλλοδαποί έχουν στήσει παράνομες εταιρείες, και πουλούν αβέρτα – κουβέρτα εμπορεύματα – μαϊμού, διακινώντας έτσι το μαύρο χρήμα”.
Μάλιστα στην επιστολή του ο πρώην Αντιδημάρχος τονίζει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ότι, “το Ελληνικό Δημόσιο χάνει από φόρους – ΦΠΑ – Δασμούς κ.λ.π τον χρόνο 21 δις Ευρώ!”.
Να πως μπορείτε να βάλετε επιπλέον χρήματα στα ταμεία σας κύριε Γ. Παπακωνσταντίνου;;, Αντί να στέλνετε στις φυλακές τους έλληνες πολίτες για φοροδιαφύγη, ή φορολογική παράβαση.
Φαίνεται πως, μάλλον δεν το βλέπετε.
Τι έχουν να μας απαντήσουν οι ως άνω Δημοτικοί άρχοντες, οι κρατικοί φορείς, Υπουργοί, άλλα και ο Πρωθυπουργός;;
Απάντηση δεν θα πάρουμε ποτέ. Καθώς το θέμα αγγίζει τους λαθρομετανάστες, τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που εμπλέκονται, και λαμβάνουν μαύρο χρήμα, από τα κρυφά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών, την Ευρωπαϊκή Ένωση, και από το ίδρυμα G. Soros, που είναι εγκατεστημένο στην παλαιά πόλη της Θεσσαλονίκης, σε αρχιτεκτονικό κτίριο, που παραχωρήθηκε από τον Δήμο, χωρίς να πληρώνει ενοίκιο.
Αφήστε τα παραμύθια και τα λόγια και κάνετε έργα!!!!
Ο κόσμος ξύπνησε και σε λίγο καιρό θα σας πάρει με τις πέτρες.
Κάνετε μια πόλη, χρήσιμη για τον πολίτη, και όχι για τα συμφέροντα σας.
Δεν σας εκλέξαμε για να λαμβάνετε μόνο τον μισθό σας!!!!!!